NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 543
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
lehetne izgalmasabb ami azt illeti. mondjuk jöhetne pick az Ithaca, Slippery Rock, Portland State, Mount Union meg ilyen egyetemekről.Még North Dakota State-es se volt még idén. 😀
deyell
SEMO-s remélem lesz, meg Holy Cross-os.
6 hónapja
lehetne izgalmasabb ami azt illeti. mondjuk jöhetne pick az Ithaca, Slippery Rock, Portland State, Mount Union meg ilyen egyetemekről.Army, Air Force?
deyell
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
deyell
11 702
lehetne izgalmasabb ami azt illeti. mondjuk jöhetne pick az Ithaca, Slippery Rock, Portland State, Mount Union meg ilyen egyetemekről.
choose life
6 hónapja
Na még ezt a Browns picket megvárom aztán ennyi volt
6 hónapja
Még öt ember van a 100-as listámon, akit nem húztak ki 😀Mintha vassadit hallanám a 7. körben GM Gameben. 😀
warr_b
6 hónapja
Jó fej vagy, Johnny.Én szolidaristásból ittam.Mondjuk azt megértem (legyen akármi is az). Daniels után lehet én is innék.Ebben nem értünk egyet. Megivott 2 üveg Beloe Voda-t a draft előtt, szerintem ez elég jó készülésnek számít.Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...Vagy nem készültél eleget a draftra 😀
warr_b
mustaine
Sixo
shagi0206
Sixo
6 hónapja
Még öt ember van a 100-as listámon, akit nem húztak ki 😀
6 hónapja
Én szolidaristásból ittam.Mondjuk azt megértem (legyen akármi is az). Daniels után lehet én is innék.Ebben nem értünk egyet. Megivott 2 üveg Beloe Voda-t a draft előtt, szerintem ez elég jó készülésnek számít.Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...Vagy nem készültél eleget a draftra 😀
warr_b
mustaine
Sixo
shagi0206
6 hónapja
shagi0206
10 922
Mondjuk azt megértem (legyen akármi is az). Daniels után lehet én is innék.Ebben nem értünk egyet. Megivott 2 üveg Beloe Voda-t a draft előtt, szerintem ez elég jó készülésnek számít.Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...Vagy nem készültél eleget a draftra 😀
warr_b
mustaine
Sixo
6 hónapja
Mint az Alabama?Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...Akkor jönnek az FCS-esek végre. 😀
warr_b
iktriad
6 hónapja
Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...Akkor jönnek az FCS-esek végre. 😀
warr_b
6 hónapja
Ebben nem értünk egyet. Megivott 2 üveg Beloe Voda-t a draft előtt, szerintem ez elég jó készülésnek számít.Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...Vagy nem készültél eleget a draftra 😀
warr_b
mustaine
6 hónapja
Ööö, lehet 😉 😀Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...Vagy nem készültél eleget a draftra 😀
warr_b
mustaine
6 hónapja
Kickers are people too!
6 hónapja
shagi0206
10 922
rúgó, hmmm. Az volt már? Punter tudom h volt, de rúgó nem rémlik
6 hónapja
Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...Vagy nem készültél eleget a draftra 😀
warr_b
6 hónapja
Packers draftol és nem safety, WOWDe OL
Sixo
Sound real
6 hónapja
19 a 6.ból és 37 a 7.ből.nincs az már 50 seKezd nagyon durván ragadni a szemem, lehet nem fogom végig bírniPedig már csak 60 pick lehet hátra.
shagi0206
Sixo
shagi0206
6 hónapja
55nincs az már 50 seKezd nagyon durván ragadni a szemem, lehet nem fogom végig bírniPedig már csak 60 pick lehet hátra.
shagi0206
Sixo
shagi0206
6 hónapja
Hú, itt már nagyon noname-ek mennek...
6 hónapja
shagi0206
10 922
nincs az már 50 seKezd nagyon durván ragadni a szemem, lehet nem fogom végig bírniPedig már csak 60 pick lehet hátra.
shagi0206
Sixo