NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Viccen kívül a Raiders sleeper jó draftja van. Értéktelen posztokra hoztak jó játékosokat.Nekem is nagyon tetszik mit csinálnak New Vegasban.
Sixo
több mint 1 éve
Mahogááány

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mahogany talán a legnagyobb csúszó
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Viccen kívül a Raiders sleeper jó draftja van. Értéktelen posztokra hoztak jó játékosokat.
több mint 1 éve
Naaaaa, Mahogány, a gány térdével csak kiment
több mint 1 éve
Még egy kicker

több mint 1 éve
XFL?CFL?primary school? Ahhoz meg kicsit túlkorosnak néz ki. Bár fekete, lehet csak 14 évesAz oké, hogy a játékosról se hallottam még, de hogy az egyetemről sem!? FIndlay...ohhhHonnan tudod h egyetem?
shagi0206
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
Ki kérte Laube-t?

több mint 1 éve
primary school? Ahhoz meg kicsit túlkorosnak néz ki. Bár fekete, lehet csak 14 évesAz oké, hogy a játékosról se hallottam még, de hogy az egyetemről sem!? FIndlay...ohhhHonnan tudod h egyetem?
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
Findlay, oké...

több mint 1 éve
Az oké, hogy a játékosról se hallottam még, de hogy az egyetemről sem!? FIndlay...ohhhHonnan tudod h egyetem?
shagi0206
több mint 1 éve
Az oké, hogy a játékosról se hallottam még, de hogy az egyetemről sem!? FIndlay...ohhh
több mint 1 éve
Úgy is lesz 🙂Na még ezt a Browns picket megvárom aztán ennyi voltTessék, egy LB, mehetsz aludni rá 1-et 😊
Drip
shagi0206
Király volt most is a draft week 🙂
több mint 1 éve
Make it six

több mint 1 éve
Na még ezt a Browns picket megvárom aztán ennyi voltTessék, egy LB, mehetsz aludni rá 1-et 😊
Drip
több mint 1 éve
Miondjuk az utolsó öt húzás nevét sose láttam még.

több mint 1 éve
így van, Air Force. Trey Taylor igazán elkelhetne márlehetne izgalmasabb ami azt illeti. mondjuk jöhetne pick az Ithaca, Slippery Rock, Portland State, Mount Union meg ilyen egyetemekről.Army, Air Force?
deyell
warr_b
buhloone mindstate