NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 590
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
KeyG
9 496
Okos voltam és hamarabb állítottam ébresztőt 😊Nem holnapra akartál? 😅
Drip
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Okos voltam és hamarabb állítottam ébresztőt 😊
7 hónapja
Eddig 6an vagyunk, de valaki mondta, hogy még fel fog ébredni. KeyG, Iktriad, Kampman, Tenorx, Wester és jómagam.A kemény mag. Egyesek még voltak anno Bowl.hu-s draft streamen is anno. 😀
Sixo
7 hónapja
Eddig 6an vagyunk, de valaki mondta, hogy még fel fog ébredni. KeyG, Iktriad, Kampman, Tenorx, Wester és jómagam.
7 hónapja
Ja remélem a Bears 9 percet lepörget az óráról 1/1-re, mert sok átgondolni való van, hogy mit csináljanak az 1. pickkel...
7 hónapja
Így köszönti majd minden csapat az 1. korös QB pickét, De sok lesz a hamis messiás idén is.Buenos dias senor.Én összeszedtem egy középfokú nyelvvizsgát majdnem 10 éve, szóval biongiorno.Tudsz olaszul?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Én DAZN-on nyomom szóval megpróbálok figyelni ne írjak túl korán.
Sixo
KeyG
Sixo
Kampman
Sixo
www.youtube.com/watch?v=pkEg11JTPPM
7 hónapja
Családdal együtt?Kíváncsi vagyok mennyien leszünk ma amúgySzvsz annyian, mint ahányan vannak a green roomban. Nem sokan.
tenorx
iktriad
7 hónapja
Kíváncsi vagyok mennyien leszünk ma amúgySzvsz annyian, mint ahányan vannak a green roomban. Nem sokan.
tenorx
7 hónapja
Borsodi mértékkel én teljesen normálisnak számítok.Ő se. De te írtad, hogy aki egyszer az volt... 😀Minimum 5 éve nem ittam kb.Aki egyszer spoireles, az örökké spoileres lesz. Ez olyan mint a dohány vagy a drog függőség, elnyomhatod magadban, de sosem van elhagyni téged, csak megbújik benned.Szúval te is alkesz vagy, mint Justin Blackmon. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
7 hónapja
KeyG
9 496
Én nem értem az összefüggést még mindig. 😅Én összeszedtem egy középfokú nyelvvizsgát majdnem 10 éve, szóval biongiorno.Tudsz olaszul?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Én DAZN-on nyomom szóval megpróbálok figyelni ne írjak túl korán.
Sixo
KeyG
Sixo
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Buenos dias senor.Én összeszedtem egy középfokú nyelvvizsgát majdnem 10 éve, szóval biongiorno.Tudsz olaszul?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Én DAZN-on nyomom szóval megpróbálok figyelni ne írjak túl korán.
Sixo
KeyG
Sixo
Kampman
7 hónapja
Ő se. De te írtad, hogy aki egyszer az volt... 😀Minimum 5 éve nem ittam kb.Aki egyszer spoireles, az örökké spoileres lesz. Ez olyan mint a dohány vagy a drog függőség, elnyomhatod magadban, de sosem van elhagyni téged, csak megbújik benned.Szúval te is alkesz vagy, mint Justin Blackmon. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
7 hónapja
Kampman
28 301
Én összeszedtem egy középfokú nyelvvizsgát majdnem 10 éve, szóval biongiorno.Tudsz olaszul?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Én DAZN-on nyomom szóval megpróbálok figyelni ne írjak túl korán.
Sixo
KeyG
Sixo
7 hónapja
Kíváncsi vagyok mennyien leszünk ma amúgy
7 hónapja
Minimum 5 éve nem ittam kb.Aki egyszer spoireles, az örökké spoileres lesz. Ez olyan mint a dohány vagy a drog függőség, elnyomhatod magadban, de sosem van elhagyni téged, csak megbújik benned.Szúval te is alkesz vagy, mint Justin Blackmon. 😀
Sixo
iktriad
7 hónapja
Aki egyszer spoireles, az örökké spoileres lesz. Ez olyan mint a dohány vagy a drog függőség, elnyomhatod magadban, de sosem van elhagyni téged, csak megbújik benned.Szúval te is alkesz vagy, mint Justin Blackmon. 😀
Sixo
7 hónapja
meg hát úgyis reklám leszDe mi van, ha kitradelünk 1 helyet a reklám alatt? A következő pick előtt megint reklám jön? Mi ez, NCAA közvetítés? 😀
Wester
7 hónapja
Aki egyszer spoireles, az örökké spoileres lesz. Ez olyan mint a dohány vagy a drog függőség, elnyomhatod magadban, de sosem van elhagyni téged, csak megbújik benned.Minimum 5 éve nem spoilereztem picket kb. Vén fasz vagyok, lehet bealszom, mire a Jags választ megint 2 letrade után mint tavaly.Akkor nem gáz, iktriadot kell egyedül pár órára muteolni és nem lesz spoiler.Szerintem akkor igen. Nálam az a spoiler, ami 2-3 pickkel előrébb jár twitterről.De mi számít spoilernek? Mihez viszonyítunk? HaNFL.comon ki van akkor ér beírni?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
tenorx
Sixo
tenorx
Sixo
iktriad
7 hónapja
De Harbaugh imádja. És a szerelem vakká tesz.Nálam legalább 3 jobb OT van nála.Latham egyre többet szerepel a Chargersnél, tudnak valamit?Hortiz nyilatkozta/szivárogtatta.
KeyG
Sixo
KeyG
7 hónapja
De egyik sem fizikálisabb, és ezt mondták a stábban, hogy fizikalitás kell, abban meg még Altnál is jobbnak tartják. Egyetlen esélyünk ha csak félrevezetés amit Joe csinál és akkor megúszhatjuk.Nálam legalább 3 jobb OT van nála.Latham egyre többet szerepel a Chargersnél, tudnak valamit?Hortiz nyilatkozta/szivárogtatta.
KeyG
Sixo
KeyG
7 hónapja
meg hát úgyis reklám leszMinimum 5 éve nem spoilereztem picket kb. Vén fasz vagyok, lehet bealszom, mire a Jags választ megint 2 letrade után mint tavaly.Akkor nem gáz, iktriadot kell egyedül pár órára muteolni és nem lesz spoiler.Szerintem akkor igen. Nálam az a spoiler, ami 2-3 pickkel előrébb jár twitterről.De mi számít spoilernek? Mihez viszonyítunk? HaNFL.comon ki van akkor ér beírni?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
tenorx
Sixo
tenorx
Sixo
iktriad
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Minimum 5 éve nem spoilereztem picket kb. Vén fasz vagyok, lehet bealszom, mire a Jags választ megint 2 letrade után mint tavaly.Akkor nem gáz, iktriadot kell egyedül pár órára muteolni és nem lesz spoiler.Szerintem akkor igen. Nálam az a spoiler, ami 2-3 pickkel előrébb jár twitterről.De mi számít spoilernek? Mihez viszonyítunk? HaNFL.comon ki van akkor ér beírni?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
tenorx
Sixo
tenorx
Sixo