NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 590
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
KeyG
9 496
Nálam legalább 3 jobb OT van nála.Latham egyre többet szerepel a Chargersnél, tudnak valamit?Hortiz nyilatkozta/szivárogtatta.
KeyG
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Tudsz olaszul?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Én DAZN-on nyomom szóval megpróbálok figyelni ne írjak túl korán.
Sixo
KeyG
7 hónapja
KeyG
9 496
Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Én DAZN-on nyomom szóval megpróbálok figyelni ne írjak túl korán.
Sixo
7 hónapja
Akkor nem gáz, iktriadot kell egyedül pár órára muteolni és nem lesz spoiler.Szerintem akkor igen. Nálam az a spoiler, ami 2-3 pickkel előrébb jár twitterről.De mi számít spoilernek? Mihez viszonyítunk? HaNFL.comon ki van akkor ér beírni?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
tenorx
Sixo
tenorx
7 hónapja
Akkor nem sok értelme lenne ennek a topiknak.Akkortól nem spoiler, ha Höri már kielemezte videón a picket. 😀De mi számít spoilernek? Mihez viszonyítunk? HaNFL.comon ki van akkor ér beírni?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
tenorx
Sixo
iktriad
7 hónapja
Szerintem akkor igen. Nálam az a spoiler, ami 2-3 pickkel előrébb jár twitterről.De mi számít spoilernek? Mihez viszonyítunk? HaNFL.comon ki van akkor ér beírni?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
tenorx
Sixo
7 hónapja
Akkortól nem spoiler, ha Höri már kielemezte videón a picket. 😀De mi számít spoilernek? Mihez viszonyítunk? HaNFL.comon ki van akkor ér beírni?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
tenorx
Sixo
7 hónapja
De mi számít spoilernek? Mihez viszonyítunk? HaNFL.comon ki van akkor ér beírni?Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
tenorx
7 hónapja
Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.Az fix, hogy aki spoilerezni fog azt muteolom 😀
Sixo
7 hónapja
Latham egyre többet szerepel a Chargersnél, tudnak valamit?Hortiz nyilatkozta/szivárogtatta.
KeyG
7 hónapja
Latham egyre többet szerepel a Chargersnél, tudnak valamit?Ő lesz az idei Tyson Jackson/Alualu féle Top 10-es agyfasz pick(?).
KeyG
7 hónapja
Megkéne állapodnunk egy hol követjükbe, hogy ne iktriadozzunk amit twitter kidobja, hogy ki lesz a választott. A magyar tv amúgy nem közvetíti.
7 hónapja
KeyG
9 496
Latham egyre többet szerepel a Chargersnél, tudnak valamit?
7 hónapja
Elvileg itt lesz stream, ez folyamatos NFL Network:720pstream.nu/nfl/live-nfl-network-stream
7 hónapja
Természetesen idén sem maradhat el a big boardom és a live tracking a draft alatt - lehet könyvjelzőzni, pinelni, stb! 😊Board: docs.google.com/spreadsheets/d/1BymZ5J6oUHpDfMrp6sTaHW9Ady5uu72_B15dfLBTJlA/edit?usp=sharing
Reddit topic leírással: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1cd4fd9/2024_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
7 hónapja
Mennyi első körös trade lesz szerintetek idén? 7.5 over vagy under?bőven under
iktriad
7 hónapja
Mennyi első körös trade lesz szerintetek idén? 7.5 over vagy under?under, én azt mondom nagyon kevés lesz korábbi évekhez képest
iktriad
7 hónapja
Mennyi első körös trade lesz szerintetek idén? 7.5 over vagy under?
7 hónapja
Kampman
28 301
Ha a Packers is valami bohóc picket tol akkor békén hagyjuk.Kizárt dolog, az utóbbi években csak akkor toltunk látványosan WTF picket, ha Rodgerst akarta bosszantani vele a front office.
Sixo
7 hónapja
😀 Akkor hallottam volna róla 😀Borsodban mi így toljuk.😀 Az volt a kérdés, hogy a draft vagy a műsor kezdődik 2kor 😀😀02:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?ÉN úgy tudom igen
Toto21
Sixo
Az igen erre furcsa válasz 😀
tenorx
Sixo
7 hónapja
Mehet 4 is.jah kössz akkor szunyálok még 3 órát.Borsodban mi így toljuk.😀 Az volt a kérdés, hogy a draft vagy a műsor kezdődik 2kor 😀😀02:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?ÉN úgy tudom igen
Toto21
Sixo
tenorx
Sixo
Toto21
7 hónapja
műsor 2, első pick 302:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?Sztem a draft.
Toto21
Sixo
7 hónapja
Toto21
5 950
jah kössz akkor szunyálok még 3 órát.Borsodban mi így toljuk.😀 Az volt a kérdés, hogy a draft vagy a műsor kezdődik 2kor 😀😀02:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?ÉN úgy tudom igen
Toto21
Sixo
tenorx
Sixo
7 hónapja
Borsodban mi így toljuk.😀 Az volt a kérdés, hogy a draft vagy a műsor kezdődik 2kor 😀😀02:00-kor kezdődik a draft vagy a műsor?ÉN úgy tudom igen
Toto21
Sixo
tenorx