NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Oakland Raiders - Denver Broncos
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Jól megy a pass D
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Ez egy szép drive volt!Ha már többet nem is csinálunk, akkor is jó volt ez a pár perc! (:
több mint 9 éve
Td
több mint 9 éve
Reece! TD
több mint 9 éve
Hát ezt jól otthagytuk
több mint 9 éve
Na Walford is bemutatkozik
több mint 9 éve
Robynak nem ez eddig élete meccse
több mint 9 éve
Amariiii
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Ezek az ételreklámok a gyengéim... Most mehetek a hűtőhöz. 😊
több mint 9 éve
Én azt a meccset néztem az utolsó negyedben, +11-ről bukták be, úgy, hogy nem adtak meg a Bears-nek egy sikeres conversion-t, két nagyon szép TD-t dobott Cutler a végén, de ettől még a Chiefs vesztette el, főleg hogy az utolsó elkapást nem tudták megcsinálni, pedig a FG táv meglett volna, még ha hosszú is...Néztem milyen nagy fordítások voltak a mai napon eddig...Na jamal chalea torn acl.Az még fájóbbá teszi nekik a gyönyörűen eldobott meccset mára...
Pari
StormST
Bruce
több mint 9 éve
Nekik igen. De nekunk is hogy a mult heten nem tudtunk nyerni a macik ellen.Na jamal chalea torn acl.Az még fájóbbá teszi nekik a gyönyörűen eldobott meccset mára...
Pari
StormST
több mint 9 éve
Tudom, de az jó háromnegyed óra, annyira nem poénDe jó, hogy csúsztatva megy sport tv-n, sehogy sem tudom nézni, hogy ne legyen spoilerKb félidőre utolérik az élő közvetítést.
Törölt felhasználó
xrace77
több mint 9 éve
xrace77
4 515
De jó, hogy csúsztatva megy sport tv-n, sehogy sem tudom nézni, hogy ne legyen spoilerKb félidőre utolérik az élő közvetítést.
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Néztem milyen nagy fordítások voltak a mai napon eddig...Na jamal chalea torn acl.Az még fájóbbá teszi nekik a gyönyörűen eldobott meccset mára...
Pari
StormST
több mint 9 éve
De jó, hogy csúsztatva megy sport tv-n, sehogy sem tudom nézni, hogy ne legyen spoilerFelidore behozzak...ilyenkor nwm adjak a jateko megszakitasokat se.
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
De jó, hogy csúsztatva megy sport tv-n, sehogy sem tudom nézni, hogy ne legyen spoiler
több mint 9 éve
Na jamal chalea torn acl.Az még fájóbbá teszi nekik a gyönyörűen eldobott meccset mára...
Pari
több mint 9 éve
Tuck ezt elfoghatta volna! : )
több mint 9 éve
Poni Fg kiserlet johet
több mint 9 éve
Carrie megint out
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Papa karja elsült. 😊