Oakland Raiders - Denver Broncos
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Jól megy a pass D

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Ez egy szép drive volt!Ha már többet nem is csinálunk, akkor is jó volt ez a pár perc! (:
több mint 10 éve
Td
több mint 10 éve
Reece! TD
több mint 10 éve
Hát ezt jól otthagytuk

több mint 10 éve
Na Walford is bemutatkozik
több mint 10 éve
Robynak nem ez eddig élete meccse

több mint 10 éve
Amariiii
több mint 10 éve
Ezek az ételreklámok a gyengéim... Most mehetek a hűtőhöz. 😊
több mint 10 éve
Én azt a meccset néztem az utolsó negyedben, +11-ről bukták be, úgy, hogy nem adtak meg a Bears-nek egy sikeres conversion-t, két nagyon szép TD-t dobott Cutler a végén, de ettől még a Chiefs vesztette el, főleg hogy az utolsó elkapást nem tudták megcsinálni, pedig a FG táv meglett volna, még ha hosszú is...Néztem milyen nagy fordítások voltak a mai napon eddig...Na jamal chalea torn acl.Az még fájóbbá teszi nekik a gyönyörűen eldobott meccset mára...
Pari
StormST
Bruce

több mint 10 éve
Nekik igen. De nekunk is hogy a mult heten nem tudtunk nyerni a macik ellen.Na jamal chalea torn acl.Az még fájóbbá teszi nekik a gyönyörűen eldobott meccset mára...
Pari
StormST
több mint 10 éve
Tudom, de az jó háromnegyed óra, annyira nem poénDe jó, hogy csúsztatva megy sport tv-n, sehogy sem tudom nézni, hogy ne legyen spoilerKb félidőre utolérik az élő közvetítést.
Törölt felhasználó
xrace77
több mint 10 éve
De jó, hogy csúsztatva megy sport tv-n, sehogy sem tudom nézni, hogy ne legyen spoilerKb félidőre utolérik az élő közvetítést.
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Néztem milyen nagy fordítások voltak a mai napon eddig...Na jamal chalea torn acl.Az még fájóbbá teszi nekik a gyönyörűen eldobott meccset mára...
Pari
StormST
több mint 10 éve
De jó, hogy csúsztatva megy sport tv-n, sehogy sem tudom nézni, hogy ne legyen spoilerFelidore behozzak...ilyenkor nwm adjak a jateko megszakitasokat se.
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
De jó, hogy csúsztatva megy sport tv-n, sehogy sem tudom nézni, hogy ne legyen spoiler
több mint 10 éve
Na jamal chalea torn acl.Az még fájóbbá teszi nekik a gyönyörűen eldobott meccset mára...
Pari

több mint 10 éve
Tuck ezt elfoghatta volna! : )
több mint 10 éve
Poni Fg kiserlet johet
több mint 10 éve
Carrie megint out
több mint 10 éve
Papa karja elsült. 😊