NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Oakland Raiders - Denver Broncos
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Ezt be kellett volna húzni, lassan sok lesz az elcseszett lehetőségekből, 3 jó támadás, 6 pont 1 INT, így azért nehéz lesz
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Ricsi arra céloz, hogy Bey-Bey kiégett
több mint 9 éve
Azért az nem biztos, hogy szerencsétlenség, hogy minden második támadásban eladtuk a lasztit. De hát mi még nagyon le vagyunk maradva a többiektől.
több mint 9 éve
Veszélyben a jinxkirály címe : DŐ most sarokba gugolva sírdogál.Ware nélkül még könnyebb lesz az Olinenakiktriad, te vagy az?
PEEtör
StormST
Sixo
több mint 9 éve
Ő most sarokba gugolva sírdogál.Ware nélkül még könnyebb lesz az Olinenakiktriad, te vagy az?
PEEtör
StormST
több mint 9 éve
De most esélyt se adtunk annak h ne menjen a futás. Meg ha nem megy, akkor se árt puhítani egy kicsit a védelmet.Nincs talán annyi helye, vagy a fene tudja...A fal nem csinál missed tackle-t, ő meg abban vezette a ligát tavaly a szezon második felében.21 passz 5 futás. Legjobb úton afelé, h télre megint kiégjen Manning...Sajnos egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy CJ-ből a tavalyi fal csinált sztárt, erre pedig rácseszhetünk keményen..
Black_Adder
StormST
Black_Adder
Az biztos, hogy ő nem hozza azt, amit tavaly láttunk tőle, ennek a gyógymódját hamar meg kéne találni, mert csak passzokkal nem lesz elég...
StormST
Ezt így nem lehet sokáig csinálni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Von!!!Meghálálja a fantasy helyet a csapatomban ismét
több mint 9 éve
Ware nélkül még könnyebb lesz az Olinenakiktriad, te vagy az?
PEEtör
több mint 9 éve
B+
több mint 9 éve
Azok nem magyar vonatkozású eredmények aszondja Ricsi XD (h.u.)
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Ezt megint hova a pokolba dobta PM?Lehet, hogy Hasselbeck kellene nektek, úgy is a Coltsból éltek manapság. xD
StormST
Első körért vihetitek, ő igazi győztes típus.
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Ware nélkül még könnyebb lesz az Olinenak
több mint 9 éve
...kussolok
több mint 9 éve
Ezt megint hova a pokolba dobta PM?
több mint 9 éve
Nincs talán annyi helye, vagy a fene tudja...A fal nem csinál missed tackle-t, ő meg abban vezette a ligát tavaly a szezon második felében.21 passz 5 futás. Legjobb úton afelé, h télre megint kiégjen Manning...Sajnos egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy CJ-ből a tavalyi fal csinált sztárt, erre pedig rácseszhetünk keményen..
Black_Adder
StormST
Black_Adder
Az biztos, hogy ő nem hozza azt, amit tavaly láttunk tőle, ennek a gyógymódját hamar meg kéne találni, mert csak passzokkal nem lesz elég...
több mint 9 éve
Az a baj, hogy a Denver van olyan jó, hogy még ha MAnning gyengébben játszik is megoldják a meccset!De ez az első félidő nagyon szép volt! (: Így tovább és nem lesz baj! (;
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Gondoltam rá én is, hogy kène rá valami performanszCWoood bazmeeeeeg! Megérte nemkommentelni!Ha nyerunk febeuar kozepwig kitiltunk a forumeol (:
Amadeus91
Pari
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
CWoood bazmeeeeeg! Megérte nemkommentelni!Mióta kiraktam fantasyből, szárnyal az öreg.
Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
CWoood bazmeeeeeg! Megérte nemkommentelni!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
A fal nem csinál missed tackle-t, ő meg abban vezette a ligát tavaly a szezon második felében.21 passz 5 futás. Legjobb úton afelé, h télre megint kiégjen Manning...Sajnos egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy CJ-ből a tavalyi fal csinált sztárt, erre pedig rácseszhetünk keményen..
Black_Adder
StormST
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
deyell
11 702
nbcprofootballtalk.files.wordpress.com/2013/05/peytonwoodson.jpg
choose life