NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Oakland Raiders - Denver Broncos
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Janika ma velünk van : P
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Genot én sem hiszem elhihetetlen egy ilyen legendát élőben látni, így játszani!én tavaly tényleg láttam élőben, vetődve halászta le Geno passzát. akkor sem hittem el, hogy még rosteren van 😀
markny
shawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
hihetetlen egy ilyen legendát élőben látni, így játszani!én tavaly tényleg láttam élőben, vetődve halászta le Geno passzát. akkor sem hittem el, hogy még rosteren van 😀
markny
több mint 9 éve
Mondjuk az vicces, hogy a WR odadobhatja Malik-nak a labdát, aki visszadobja és PF, mert elfordult a WR és a feje lett...
több mint 9 éve
Az amit Woodson papi ma művel... 😊 Korát meghazuttoló....fel-le jár a kispadkoptató és a pálya között, h megélnek a vállát, emberfeletti! De Carr valahol ma nem villog, de nem is csoda ...denveri védelme mégiscsak a legjobb.
több mint 9 éve
deyell
11 702
ez vicc hogy nincs bent Ware, sem Miller ennek ellenére az OL-t szopatják szét
choose life
több mint 9 éve
nem rossz ez a Woodson gyerek, mondjuk még nem nagyon hallottam róla, udfa volt idén?igen, bár lehetett tudni, hogy nem lesz rossz, mert a legjobb másodosztályú játékosnak járó Walter Payton Awardot nyerte meg épp a denveri rookie qb,Peyton Manning előtt
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Malik meccsenkénti PF-ja is pipa
több mint 9 éve
nem rossz ez a Woodson gyerek, mondjuk még nem nagyon hallottam róla, udfa volt idén?Larry who?😊
Löfli
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Ha egy üzlet beindul...
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
ÉS még Haydent is kiütötte! Ez az igazi csapatjátékMVP
Bruce
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 9 éve
nem rossz ez a Woodson gyerek, mondjuk még nem nagyon hallottam róla, udfa volt idén?
több mint 9 éve
ÉS még Haydent is kiütötte! Ez az igazi csapatjáték
több mint 9 éve
Idén ez már legalább a huszadik passza Manningnek, ahol nem tudom megérteni, mi a brét csinál.
több mint 9 éve
Megint egy ritka fogalmatlan passz PM-től
több mint 9 éve
CWOOOD : D
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Valahol elkeserítő, hogy Amerson a legjobb cornerünk, így, hogy Carrie safety lett.
több mint 9 éve
De nem szabad bemocskolni ezt az utat. xDDe hozzánk már nem tőletek jött, azért ezt is meg illik jegyezni... (:Egy offseasont végig nálunk töltött, a következőben is visszahívtuk, de aztán napokon belül kivágtuk. Nem azt néztem, hogy hány napig volt nálunk, hanem, hogy két offseasonban is.Évekig????????? LOLMcManus a Coltsnál volt évekig, mielőtt a Broncoshoz került, ahogy jó pár másik musztáng is. A Broncos lett a Colts fiókcsapata. (:McManus jó, vezet a Colts-kicsoda vezet?
Törölt felhasználó
Bruce
Törölt felhasználó
StormST
Törölt felhasználó
StormST
A Colts volt az első csapata, az a lényeg. (: Egyébként simán megtartottuk volna, ha nincs a király Vina a keretben, őt nyilván nem tudta kijátszani, két rúgót meg nem akartunk megtartani.
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Egy offense TD-r el tudnék viselni
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
De hozzánk már nem tőletek jött, azért ezt is meg illik jegyezni... (:Egy offseasont végig nálunk töltött, a következőben is visszahívtuk, de aztán napokon belül kivágtuk. Nem azt néztem, hogy hány napig volt nálunk, hanem, hogy két offseasonban is.Évekig????????? LOLMcManus a Coltsnál volt évekig, mielőtt a Broncoshoz került, ahogy jó pár másik musztáng is. A Broncos lett a Colts fiókcsapata. (:McManus jó, vezet a Colts-kicsoda vezet?
Törölt felhasználó
Bruce
Törölt felhasználó
StormST
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
deyell
11 702
akkor false start jön mindjártBarnest be kéne állítani Howard helyettMár benn is van Barnes
deyell
Bruce
choose life