Oakland Raiders - San Diego Chargers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
fogy a secondery
több mint 10 éve
szaba
10 542
Nem hiszem el, hogy van ilyen.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Ez a futás eddig miért nem sikerült? Kurva érdekes egyébként...Brucepuccsista Sparano.
choose life
több mint 10 éve
obraz
170
Elég lesz az 1-nek is.10 évet?gabenSajnos inkább késik.obrazIzé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazsiet a streameddeyell
több mint 10 éve
Ez a futás eddig miért nem sikerült? Kurva érdekes egyébként...
több mint 10 éve
obraz
170
Nem éppen. Mindig vannak meglepetések.Izé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazÜdv az NFLbenbobi0092
De egy hónapon belül elverni a bajnokot és kikapni a(z egyik) legrosszabb csapattól elég érdekes.
több mint 10 éve
10 évet?Sajnos inkább késik.obrazIzé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazsiet a streameddeyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
obraz
170
Sajnos inkább késik.Izé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazsiet a streameddeyell
több mint 10 éve
szaba
10 542
Pont ezt nyilatkozta Rivers is. Ez egy week-to-week liga.Izé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazÜdv az NFLbenbobi0092
több mint 10 éve
LOL 😀 😀 😀Izé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazsiet a streameddeyell
több mint 10 éve
Gates szokásos Raiders elleni TD-je is megvan
több mint 10 éve
csába
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Izé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazÜdv az NFLben
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Izé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazsiet a streamed
choose life
több mint 10 éve
Izé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?obrazMég nem dőlt el semmi!
több mint 10 éve
deyell
11 702
sztem Woodson jól játszotta meg a labdát... csak nagyobbat ugrott nála Floyd
choose life
több mint 10 éve
obraz
170
Izé .. ez most komoly, hogy képes kikapni a Chargers a Raiderstől?
több mint 10 éve
Azt hittem azt írod, hogy minden héten el kell temetni Allent..Azt szeretem amikor pörögnek a fiúk!minden héten el kell temetni egy labdát.deyell
Allen volt a fék, hogy kapná be! 😀Bruce
Szép elkapás volt ez... Woodson kicsit lemaradt
több mint 10 éve
szaba
10 542
Malcom nem normális.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Azt szeretem amikor pörögnek a fiúk!minden héten el kell temetni egy labdát.
Allen volt a fék, hogy kapná be! 😀Bruce
choose life
több mint 10 éve
Azt szeretem amikor pörögnek a fiúk! Allen volt a fék, hogy kapná be! 😀
több mint 10 éve
És ha az Oakland elveri a Chargerst aki elverte a Seahawkst akkor mi a francért van 100 felett a szorzó, hogy a Raiders lesz a bajnok ? 😀bobi0092Mert a Chiefs nyeri a csoportot.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
szaba
10 542
És ha az Oakland elveri a Chargerst aki elverte a Seahawkst akkor mi a francért van 100 felett a szorzó, hogy a Raiders lesz a bajnok ? 😀bobi0092Mert a Cowboys lesz a bajnok.
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
És ha az Oakland elveri a Chargerst aki elverte a Seahawkst akkor mi a francért van 100 felett a szorzó, hogy a Raiders lesz a bajnok ? 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
deyell
11 702
akkor polgári jog jegyzet elpakolva...picsába a cselekvőképtelenséggel, mikor foci van!Amadeus91a pj1 amúgy is könnyű, fosd le. majd a pj5
choose life