Philadelphia Eagles - Chicago Bears
10 hónapja
faszom a Spurs Nuggets jól hangzik, de esélytelen hogy ébren maradjak addigde sztem itt is jóccakát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nekem a múlthét elvette a kedvem, az az egy meccs vitte, amelyiken kiszoptunk 21-0-ról 😀 Előtte 91 meccset nyert egymás után az eagles 21 pont előnyről.az eredmények tudatában utólag nyilvánvaló 😀mind a 4 meccsen nyert az underdog, nagy hiba volt nem rááldozni legalább egy ezrest.2000€-t megért volna
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Bhayshul Tuten fan!
10 hónapja
nem hót mind1?Itt miért mész rá 2 pontra? Nem sikerül, és teljesen megölöd a meccset. Berúgod az 1 pontot, és van még remény.Mert idióta az oldalvonalinbanda azèrt
Wtf
Proxyi
dande2
10 hónapja
Proxyi
262
Sietett haza a családhoz Siriani.
10 hónapja
Itt miért mész rá 2 pontra? Nem sikerül, és teljesen megölöd a meccset. Berúgod az 1 pontot, és van még remény.Mert idióta az oldalvonalinbanda azèrt
Wtf
Proxyi
10 hónapja
az eredmények tudatában utólag nyilvánvaló 😀mind a 4 meccsen nyert az underdog, nagy hiba volt nem rááldozni legalább egy ezrest.2000€-t megért volna
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
10 hónapja
egy safety plusz TD kombóval simán nyerünk 😀onside, boooo, meg se próbáltuk 😕
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Bhayshul Tuten fan!
10 hónapja
mind a 4 meccsen nyert az underdog, nagy hiba volt nem rááldozni legalább egy ezrest.2000€-t megért volna
eaglesmcnabb
10 hónapja
egy safety plusz TD kombóval simán nyerünk 😀
10 hónapja
mind a 4 meccsen nyert az underdog, nagy hiba volt nem rááldozni legalább egy ezrest.
10 hónapja
Proxyi
262
Itt miért mész rá 2 pontra? Nem sikerül, és teljesen megölöd a meccset. Berúgod az 1 pontot, és van még remény.Wtf
10 hónapja
Nem követek a szagértőket, de gondolom ezen a meccsen a Sasokat hozták ki toronymagas esélyesnek.Bármi lehet , tegnap úgy éreztem flowba kerültünk , Love első évének vége vibe volt , ...aztán lehet bilibe lóg a kezem azt agyon csap minket a bears jövőhéten , tényleg csak mosolygok mindenhéten amikor a szakik megmondjak a frankót , ez nem az a szezon .Bears ezt ha innen behuzza megvan nekik playoff 1 meccs már lesz nekik a maradékból ..Lions,Niners wild card sanszai halványulnak .Bírnám ha megint 3 NFC North csapat jutna PO-ba.
nando89
Ja, és ne essük ki az első körbe.
SBL
nando89
10 hónapja
éjfél előtt be is fejezik.
10 hónapja
Ezèrt olyan rohadt idegesítő ez az egèsz azenvedès.....
10 hónapja
ha a 2 pontos meg lett volna akkor talánnah lesz vmi meglepetés?nem tartom vszínűnek
Negritis, a vajda
shagi0206
10 hónapja
hát, így nem
10 hónapja
nah lesz vmi meglepetés?
10 hónapja
I am a knower of ball. pic.twitter.com/4kXhuEEmTo
— ThatsGoodSports (@BrandonPerna) November 28, 2025
10 hónapja
vele lehet nyernekFitzmagic a primenál szokott közvetíteni Shermannel és Gonzalezzel. Szerintem beállna tudott volna ő is ennyit hozniStatement win a Bearstől, kellemesen megemeli az elkövetkező örökrangadók rangját.Őszintén én örülök ha lesz egy jo bears , kell az nekünk jo volt őket verni általában , de kopott fénye , kell a rivális és ahhoz h eufória legyen egy W , néha ki is kell kapni , ez a bears ha talál egy Qb-t vagy Caleb beleszokik a rendszerbe , kompetitiv rivális lesz .
Kampman
nando89
shagi0206
10 hónapja
Bármi lehet , tegnap úgy éreztem flowba kerültünk , Love első évének vége vibe volt , ...aztán lehet bilibe lóg a kezem azt agyon csap minket a bears jövőhéten , tényleg csak mosolygok mindenhéten amikor a szakik megmondjak a frankót , ez nem az a szezon .Bears ezt ha innen behuzza megvan nekik playoff 1 meccs már lesz nekik a maradékból ..Lions,Niners wild card sanszai halványulnak .Bírnám ha megint 3 NFC North csapat jutna PO-ba.
nando89
SBL
10 hónapja
Mintha elengedték volna a sasok ezt a meccset, az edzőkkel együtt.mázlijuk van hogy a többi csapat mennyire szar
Surtr
10 hónapja
Fitzmagic a primenál szokott közvetíteni Shermannel és Gonzalezzel. Szerintem beállna tudott volna ő is ennyit hozniStatement win a Bearstől, kellemesen megemeli az elkövetkező örökrangadók rangját.Őszintén én örülök ha lesz egy jo bears , kell az nekünk jo volt őket verni általában , de kopott fénye , kell a rivális és ahhoz h eufória legyen egy W , néha ki is kell kapni , ez a bears ha talál egy Qb-t vagy Caleb beleszokik a rendszerbe , kompetitiv rivális lesz .
Kampman
nando89
10 hónapja
Bears ezt ha innen behuzza megvan nekik playoff 1 meccs már lesz nekik a maradékból ..Lions,Niners wild card sanszai halványulnak .Bírnám ha megint 3 NFC North csapat jutna PO-ba.
nando89
10 hónapja
Statement win a Bearstől, kellemesen megemeli az elkövetkező örökrangadók rangját.Őszintén én örülök ha lesz egy jo bears , kell az nekünk jo volt őket verni általában , de kopott fénye , kell a rivális és ahhoz h eufória legyen egy W , néha ki is kell kapni , ez a bears ha talál egy Qb-t vagy Caleb beleszokik a rendszerbe , kompetitiv rivális lesz .
Kampman