Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Szúnyogcsípést nem érzek meg.Semlegesként nekem tetszett az a blokk, punter gyerek, tudd, hol a helyed! Akkor játszd a kemény fickót, ha az is vagy.😊semlegesként vak oldalról lefejellek aztán örülj
Go Vikings!
zsoeo
több mint 9 éve
Tök mindegy ki állna ott.....
több mint 9 éve
tavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.Mi a baj a bucs-al? Úgy lenyomták Brees-éket a SuperDome-ban, mint annak a rendje. Szerintem már fél Tampa hóttrészeg. 😊
de eddig kb olyan élvezet ezt nézni mintha bucs szurker lennék
Janek
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Inkább Tobint kellene beküldeni az egyik guard helyett.viszont akkor lehet azt mondani, hogy mindent megpróbált CKszerintem következő drájvtól jön Sancheznem hiszem, hogy azon múlna.
slowmotion
evergreen
slowmotion
több mint 9 éve
viszont akkor lehet azt mondani, hogy mindent megpróbált CKszerintem következő drájvtól jön Sancheznem hiszem, hogy azon múlna.
slowmotion
evergreen
több mint 9 éve
Semlegesként nekem tetszett az a blokk, punter gyerek, tudd, hol a helyed! Akkor játszd a kemény fickót, ha az is vagy.😊semlegesként vak oldalról lefejellek aztán örülj
Go Vikings!
több mint 9 éve
sírás kerülget komolyan mondom...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
szerintem következő drájvtól jön Sancheznem hiszem, hogy azon múlna.
slowmotion
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
zsojti
4 063
de kurva szar passz istenem hülye hülye playek grat chip
több mint 9 éve
A bérleteseket sajnálom...mert ez a legalja.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Jöjjön Sancho és megmenti az évet!!!
több mint 9 éve
szerintem következő drájvtól jön Sanchez
több mint 9 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.álljunk meg egy pillanatra, a kis martalócok tarkónbaszták a gonosz franchiset!
Janek
több mint 9 éve
Erre fogom lecserélni Maxi bamba fejét.
Minden héten lesz valakinek ilyen feje, remélem!
több mint 9 éve
az a baj, hogy ezzel a fal teljesítménnyel lehet akármilyen egészséges Bradford is.
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
zsojti
4 063
mi volt ez???????????????????????
több mint 9 éve
Semlegesként nekem tetszett az a blokk, punter gyerek, tudd, hol a helyed! Akkor játszd a kemény fickót, ha az is vagy.😊
több mint 9 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.mér', ők nyertek, mikor voltak utoljára .500-on? egész héten fesztivál lesz Floridába'
Janek
több mint 9 éve
92 óta az első blokkolt punt TD 😀
több mint 9 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.ők legalább nyertek ma 😀
Janek
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.de eddig kb olyan élvezet ezt nézni mintha bucs szurker lennék