Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Szúnyogcsípést nem érzek meg.Semlegesként nekem tetszett az a blokk, punter gyerek, tudd, hol a helyed! Akkor játszd a kemény fickót, ha az is vagy.😊semlegesként vak oldalról lefejellek aztán örülj
Go Vikings!
zsoeo
több mint 10 éve
Tök mindegy ki állna ott.....
több mint 10 éve
tavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.Mi a baj a bucs-al? Úgy lenyomták Brees-éket a SuperDome-ban, mint annak a rendje. Szerintem már fél Tampa hóttrészeg. 😊
de eddig kb olyan élvezet ezt nézni mintha bucs szurker lennék
Janek

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Inkább Tobint kellene beküldeni az egyik guard helyett.viszont akkor lehet azt mondani, hogy mindent megpróbált CKszerintem következő drájvtól jön Sancheznem hiszem, hogy azon múlna.
slowmotion
evergreen
slowmotion
több mint 10 éve
viszont akkor lehet azt mondani, hogy mindent megpróbált CKszerintem következő drájvtól jön Sancheznem hiszem, hogy azon múlna.
slowmotion
evergreen
több mint 10 éve
Semlegesként nekem tetszett az a blokk, punter gyerek, tudd, hol a helyed! Akkor játszd a kemény fickót, ha az is vagy.😊semlegesként vak oldalról lefejellek aztán örülj
Go Vikings!
több mint 10 éve
sírás kerülget komolyan mondom...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
szerintem következő drájvtól jön Sancheznem hiszem, hogy azon múlna.
slowmotion

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
de kurva szar passz istenem hülye hülye playek grat chip
több mint 10 éve
A bérleteseket sajnálom...mert ez a legalja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Jöjjön Sancho és megmenti az évet!!!
több mint 10 éve
szerintem következő drájvtól jön Sanchez
több mint 10 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.álljunk meg egy pillanatra, a kis martalócok tarkónbaszták a gonosz franchiset!
Janek
több mint 10 éve

Erre fogom lecserélni Maxi bamba fejét.
Minden héten lesz valakinek ilyen feje, remélem!
több mint 10 éve
az a baj, hogy ezzel a fal teljesítménnyel lehet akármilyen egészséges Bradford is.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
mi volt ez???????????????????????
több mint 10 éve
Semlegesként nekem tetszett az a blokk, punter gyerek, tudd, hol a helyed! Akkor játszd a kemény fickót, ha az is vagy.😊
több mint 10 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.mér', ők nyertek, mikor voltak utoljára .500-on? egész héten fesztivál lesz Floridába'
Janek
több mint 10 éve
92 óta az első blokkolt punt TD 😀
több mint 10 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.ők legalább nyertek ma 😀
Janek

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Jó a KC meccs végénél ez sem tud jobban fájni bármi lesz.de eddig kb olyan élvezet ezt nézni mintha bucs szurker lennék