Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Donniért revans, úgy
több mint 9 éve
Hix javította a hibát. Köszi Janek jó jinx volt . : D Most vmi hasonlót az O#-ről is.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
szegény Romo, az ott IR-gyanús... ez a meccs a legalja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ha Romo kiesik game over idénre.
több mint 9 éve
semleges nem vagyok de sérülést nem kívánok Romonak
több mint 9 éve
szerencsetlen Romo baszki, kicsuszott a labda, rosszul esett, mi kell meg
több mint 9 éve
csóri Dallast most nem irigylem azért, Cox meg még mindig állat. azért a D a helyén.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
remélem, kulcscsont
több mint 9 éve
védelem mindent megtesz, dehát tök fölöslegesen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
zsojti
4 063
hope??
több mint 9 éve
istenem, mi a fasz?
több mint 9 éve
Na bazdmeg....
több mint 9 éve
na várható volt,hogy kezd a d beszarnisztem ez lehetett az első ilyen a meccsen, 1-2 nagy passz benne van a játékban.
Janek
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
cox legalabb a regi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
zsojti
4 063
istenem
több mint 9 éve
Dunbar a no1 receiverünk srácok.
több mint 9 éve
Hidd el jobb ha nem látod. : Dmert jobb minőségű a kép mint a streamen xdtavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.Ezért nem értem, hogy miért a sport tv-t nézitek. : D
evergreen
Greengo
evergreen
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
tavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.mondjuk Arlington és a Linc között megtört Nálatok valami, az is igaz
evergreen
több mint 9 éve
mert jobb minőségű a kép mint a streamen xdtavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.Ezért nem értem, hogy miért a sport tv-t nézitek. : D
evergreen
Greengo
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
egyszerűen szarok vagyunk hejLassan ezt is lehetne kántálni
mustaine
www.youtube.com/watch?v=0WlO_xeeS2E
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
tavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.Ezért nem értem, hogy miért a sport tv-t nézitek. : D
evergreen
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
picksix
800
Semlegesként nekem tetszett az a blokk, punter gyerek, tudd, hol a helyed! Akkor játszd a kemény fickót, ha az is vagy.😊főleg helmet to helmettel mi? okoska
Go Vikings!
easy easy
kill kill
Lane Lane