Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Donniért revans, úgy
több mint 10 éve
Hix javította a hibát. Köszi Janek jó jinx volt . : D Most vmi hasonlót az O#-ről is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
szegény Romo, az ott IR-gyanús... ez a meccs a legalja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha Romo kiesik game over idénre.
több mint 10 éve
semleges nem vagyok de sérülést nem kívánok Romonak
több mint 10 éve
szerencsetlen Romo baszki, kicsuszott a labda, rosszul esett, mi kell meg
több mint 10 éve
csóri Dallast most nem irigylem azért, Cox meg még mindig állat. azért a D a helyén.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
remélem, kulcscsont
több mint 10 éve
védelem mindent megtesz, dehát tök fölöslegesen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
hope??
több mint 10 éve
istenem, mi a fasz?
több mint 10 éve
Na bazdmeg....
több mint 10 éve
na várható volt,hogy kezd a d beszarnisztem ez lehetett az első ilyen a meccsen, 1-2 nagy passz benne van a játékban.
Janek

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
cox legalabb a regi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
istenem
több mint 10 éve
Dunbar a no1 receiverünk srácok.
több mint 10 éve
Hidd el jobb ha nem látod. : Dmert jobb minőségű a kép mint a streamen xdtavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.Ezért nem értem, hogy miért a sport tv-t nézitek. : D
evergreen
Greengo
evergreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
tavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.mondjuk Arlington és a Linc között megtört Nálatok valami, az is igaz
evergreen
több mint 10 éve
mert jobb minőségű a kép mint a streamen xdtavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.Ezért nem értem, hogy miért a sport tv-t nézitek. : D
evergreen
Greengo

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
egyszerűen szarok vagyunk hejLassan ezt is lehetne kántálni
mustaine
www.youtube.com/watch?v=0WlO_xeeS2E

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
tavaly komoly visszaesés volt nálunk? jó tudni.Ezért nem értem, hogy miért a sport tv-t nézitek. : D
evergreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Semlegesként nekem tetszett az a blokk, punter gyerek, tudd, hol a helyed! Akkor játszd a kemény fickót, ha az is vagy.😊főleg helmet to helmettel mi? okoska
Go Vikings!
easy easy
kill kill
Lane Lane