NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Kendricks out

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
LB Mychal Kendricks (left hamstring) will not return
több mint 10 éve
A D amúgy eddig nagyon jó, az első meccsen is hasonló volt a helyzet (-Julio). A ligaelit offense-ünk az ami inkább ligautolsó. És nem tudom elfogadni azt indoknak, hogy rosaz a 2 guard, mert ha ennyi lenne a gond, akkor nem 21 yardot tettünk volna meg, máshol is vannak szar guardok. Én nem is látok hibás játékost, inkább Kelly a hibás amiért nem működik ez az egész. Nem Ert, Matthews, vagy Murray lett rosszabb, hanem nincs meg a dinamika, az összhang, és a ritmus. Kelly meg bambán áll ahelyett hogy legalább próbálná feltüzelni a srácokat. Az alapoknál van a probléma sajnos.
több mint 10 éve
Beválni látszik a Mccoy trade: Alonso OUT, Murray 1 scr. yard . IN CHIP WE TRUST!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Hurns mar 40 elkapott yardnal jar.Elit WR.
Ez tobb, mint az egesz Eagles-offensee (:
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Mitől fáradna alig játszanak.Maxi CW-zett egyetMondjuk elég nehéz elkerülni a contactot ha a WR neked fut. : D Ennek ellenére..elég jó most a védelem a RZ-ban...csak félek, hogy a meccs végére teljesen kifáradnak.
evergreen
Greengo
Kényes kis brigád.
több mint 10 éve
Hurns mar 40 elkapott yardnal jar.Ez tobb, mint az egesz Eagles-offensee (:
több mint 10 éve
nfl.com-on rövid lesz a highlights mert abba a fieldgoal-t nem rakják be.a meccs után bevezetik, hogy field goal után legyen extra pont .. per source
Invincible
több mint 10 éve
mondjuk ha ez a fos, legalább lágy szar lenne már vezetnénk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Azért a Dallasnak oltári nagy blama hogy ez a fos ami zöld-fehér mezben a pályán van még esélyes....szerintem egyaltalan nem
Eazzy
konkretan serult a huzoemberek fele
több mint 10 éve
nfl.com-on rövid lesz a highlights mert abba a fieldgoal-t nem rakják be.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
nincs twitterem, szóval ha van valami info hogy kendricks visszajön-e lécci valaki szóljon, kösziLB Mychal Kendricks (left hamstring) is questionable to return.
eaglesmcnabb
twitter.com/Eagles?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
nem kell hozzá account
több mint 10 éve
Azért a Dallasnak oltári nagy blama hogy ez a fos ami zöld-fehér mezben a pályán van még esélyes....
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
sok minden szarra számítottam de erre nem: nincs Ofal, nincs szélső LB, nincs S ...és mindez mennyire meg fog látszanipersze a D ma eddig emberfeletti így is
több mint 10 éve
azért 23 perc alatt 6 pont az betyáros...mondjuk ha így haladunk 2-3 meccs és kidől az egész védelem
több mint 10 éve
nincs twitterem, szóval ha van valami info hogy kendricks visszajön-e lécci valaki szóljon, köszi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Eagles will receive to start the second half.semmi sincs veszve.. khm
több mint 10 éve
Beau Allenert biztos, de o meg nem eladoSztem rámegyünk 1/1re és azt a titansnek agyuk Mariotáért!! 😀 igaz a fal attól nem lesz jobb 😀ja meg tuti eladná a Titans Mariotát bármiért. 😀
The Answer#3
mustaine
több mint 10 éve
mennyi ideig volt a Dallas-nál a labda? nekem legalább egy órának tűnt...23:09
baggio
több mint 10 éve
Sztem rámegyünk 1/1re és azt a titansnek agyuk Mariotáért!! 😀 igaz a fal attól nem lesz jobb 😀ja meg tuti eladná a Titans Mariotát bármiért. 😀
The Answer#3
több mint 10 éve
mennyi ideig volt a Dallas-nál a labda? nekem legalább egy órának tűnt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sztem rámegyünk 1/1re és azt a titansnek agyuk Mariotáért!! 😀 igaz a fal attól nem lesz jobb 😀