Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 9 éve
RGIII?
több mint 9 éve
Nem semmi meccs amúgy.
több mint 9 éve
jah, hogy a helyi cutler, bocs ezt nem tudtamAkkor is. : DKabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
Sixo
Greengo
több mint 9 éve
annak örülök, hogy jövő héten nem csoportmeccs jön, mert még egy kulcsjátékos kiesése lehet, hogy kicsit sok lenne
több mint 9 éve
Celtic
419
Ja igen, gondolta ha már mindkét oldal balfasz akkor beszáll ő is. Korrektez hülye ez a bíró😀 "excuse me" 😀😀Ilyen balfaszkodás után csodálod, hogy felteszi az i-re a pontot? 😀
Celtic
Danny
több mint 9 éve
Tebow, EJ Manuel, te uramisten, ez mi??
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lúzer banda. Ilyenkor amúgy megint csak az edzői felelősséget tudom felhozni, ha az első játékban ez van, akkor ott a fejekben van nagyon nagy baj, ami meg az edző dolga.
több mint 9 éve
Danny
1 717
ez hülye ez a bíró😀 "excuse me" 😀😀Ilyen balfaszkodás után csodálod, hogy felteszi az i-re a pontot? 😀
Celtic
több mint 9 éve
Akkor is. : DKabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
Sixo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
mindig meg tudok lepodni, azt hittem, most mar a mai tizenot agyfaszkodas utan befejezik (:a rohadt eletbe, hogy mindig be kell jatszani Benny HilltAFC east rangadón? 2 playből 2 az átlag.
Törölt felhasználó
Sixo
több mint 9 éve
never mind. az előző 53 perchez igen.Kabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
Sixo
több mint 9 éve
ez a meccs sztem alulmúlja az utóbbi öt év NFC East balfaszkodást 😀😀😀D
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
ez mondjuk épp nem Bradfordé volt... a támadófal rasszista!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
mondjuk erről bradford annyira tehetett mint én
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Celtic
419
ez hülye ez a bíró😀 "excuse me" 😀😀
több mint 9 éve
Kibaszott vicc ez a meccs!
több mint 9 éve
Kabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
több mint 9 éve
Kabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Momentum irtam volna epp de gyorsan tova lett...
több mint 9 éve
=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 9 éve
ozibozi
17 133
NFC East, én így szeretlek
több mint 9 éve
HAHAHAHAHAHA