Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Bradford takarodj már a faszba!!!
több mint 10 éve
a rohadt eletbe, hogy mindig be kell jatszani Benny HilltAFC east rangadón? 2 playből 2 az átlag.
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
kiégtem. 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Istenem síííírok mekkora balfasz ma mindenki. 😀
több mint 10 éve
Most nagyon szurkoltam Jenkinsnek, hogy végigvigye mert más esélyünk nem lesz TD-re . : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
MU. HA. HA.
több mint 10 éve
Sadford ismét 😀
több mint 10 éve
SAD BRAMFORD HAHAHAAHA
több mint 10 éve
Vicket Dallasba!
több mint 10 éve
Maxwell harmadik szép megmozdulása. Kaptunk egy utolsó esélyt.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
a rohadt eletbe, hogy mindig be kell jatszani Benny Hillt
több mint 10 éve
LOL.
több mint 10 éve
Romo csak 8 hétre out.mondjuk most állhatunk 2-0-ra, és a második hét van.
shawnka
2010-ben 1-4-re álltunk, és az ötödik héten esett ki. nyolc meccs után 1-7-tel álltunk, naná hogy nem hoztuk volna vissza akkor sem, ha tud játszani.
de a próféta szóljon Belőled...
több mint 10 éve
Teljesen alkalmatlan a csapat arra, hogy bármi hasznosat csináljon. Ha gyorsan kéne játék, akkor fur a Cowboys amennyit akar, ha meg majd lesz esély, akkor azonnal jön az INT megint.
több mint 10 éve
mostanra fáradt ki a D, kösz kellyvarhato volt
eaglesmcnabb
a ket kezdo kozepso LB-d hianyaban nehez lesz megofni a dallasi ol-t
több mint 10 éve
Lenyomjuk az Eagles torkán a lasztit, de a sporik azért nem akarják az idegenbeli W-t.
több mint 10 éve
na itt lesz a vége. több kapott pont már nem fér bele. de nem is érdemlünk mást.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Romo csak 8 hétre out.
több mint 10 éve
mostanra fáradt ki a D, kösz kelly
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hicksnél mekkora facemask...
több mint 10 éve
Mérhetetlenül csalódott vagyok. Iszonyat bíztató a D# de Weeden ...
több mint 10 éve
Brandon Weeden now has 13 more rushing yards than the Eagles.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Száncsót a kezdőbe! Azt sem hittem vna mondjuk pár éve, hogy ilyet leírok.

E-A-G-L-E-S EAGLES !