Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 4 éve
Awuzie-t szétszedi Wintz... mi ez ha nem LOL
több mint 4 éve
Nég a védő segített bentre pattani 😛nagyon előre jársz itt még reklám van
dande
több mint 4 éve
Ha a Dallas kapja el a Wentz passzát a cél területen, az miért nem touchback? 😊
Szerkesztette: somoskovig
több mint 4 éve
Ilyenkor jön elfutás vagy hosszú passz.. Oda kell figyelni 😊
több mint 4 éve
Antonius
1 700
én sok mindent nem vártam, de hogy passzokkal szednek szét minket, kvázi futás nélkül, azt valahogy nem láttam jönninem akarok már itt az elején morogni, de a defense-ünk még annál is szarabb, mint vártam. Ha ez így folytatódik, naggyon hosszú meccs lesz eznem tudom mi volt a múlt héten, már azt hittem, hogy tényleg össze szedik magukat, erre tessék, megint úgy mennek át rajtunk mint libán a híg fos.
Antonius
rva
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Nég a védő segített bentre pattani 😛
több mint 4 éve
YES eddig szép el se hiszem hogy mi vagyunk
több mint 4 éve
tamas424
1 758
Ennek így gyorsan vége lehet...
több mint 4 éve
Amúgy ez egy kicsit mind a két csapat betegségenem akarok már itt az elején morogni, de a defense-ünk még annál is szarabb, mint vártam. Ha ez így folytatódik, naggyon hosszú meccs lesz eznem tudom mi volt a múlt héten, már azt hittem, hogy tényleg össze szedik magukat, erre tessék, megint úgy mennek át rajtunk mint libán a híg fos.
Antonius
rva
több mint 4 éve
Eddig zsír, mindkét támadó drive a helyén volt.
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Jó kezdés? Gyanús.
több mint 4 éve
Az mi volt 😊
több mint 4 éve
nem akarok már itt az elején morogni, de a defense-ünk még annál is szarabb, mint vártam. Ha ez így folytatódik, naggyon hosszú meccs lesz eznem tudom mi volt a múlt héten, már azt hittem, hogy tényleg össze szedik magukat, erre tessék, megint úgy mennek át rajtunk mint libán a híg fos.
Antonius
több mint 4 éve
Végre nem variált ott is volt a nagy játék.
több mint 4 éve
A védelem ma ismét puha...Remélem nem lesz igazam, de könnyen lehet majd még "Hold our beer!" 😀
tamas424
több mint 4 éve
Antonius
1 700
A védelem ma ismét puha...puha? jobban nyeli a yardokat mint a kacsa a nokedlit...
tamas424
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Davis? Akit most kukáztunk?jah.. 2. elkapása volt a karrierje alatt és 3. számú receiverünk.. 😀
zsoeo
több mint 4 éve
Sanders elit lesz. 😀 | ( Sanders>Barkley) |
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
tamas424
1 758
A védelem ma ismét puha...
több mint 4 éve
Davis? Akit most kukáztunk?
több mint 4 éve
Antonius
1 700
nem akarok már itt az elején morogni, de a defense-ünk még annál is szarabb, mint vártam. Ha ez így folytatódik, naggyon hosszú meccs lesz ez
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Oké, így is köszi az infot, mert én erről teljesen lemaradtamvissza tudnám keresni, de nem emlékszemMelyik playnél sérült meg vagy azt nem tudni?igen. nem volt rajta injury reporton egész héten, de nem is dobált, végig Cooper Rush vitte az első csapatotDak-nek a dobó válla csak annyira jó, hogy pénteken még csak 10 jardokat löbböltLemaradtam. Ez valami mult heti sérülés?
szóval ha a futás nem megy szarban vagyunk
rva
MirrMurr
rva
MirrMurr
rva