Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 4 éve
vissza tudnám keresni, de nem emlékszemMelyik playnél sérült meg vagy azt nem tudni?igen. nem volt rajta injury reporton egész héten, de nem is dobált, végig Cooper Rush vitte az első csapatotDak-nek a dobó válla csak annyira jó, hogy pénteken még csak 10 jardokat löbböltLemaradtam. Ez valami mult heti sérülés?
szóval ha a futás nem megy szarban vagyunk
rva
MirrMurr
rva
MirrMurr
több mint 4 éve
Márk Wentz némi időt kihagyott a játékból csak szólok 😛
több mint 4 éve
Melyik playnél sérült meg vagy azt nem tudni?igen. nem volt rajta injury reporton egész héten, de nem is dobált, végig Cooper Rush vitte az első csapatotDak-nek a dobó válla csak annyira jó, hogy pénteken még csak 10 jardokat löbböltLemaradtam. Ez valami mult heti sérülés?
rva
MirrMurr
rva
több mint 4 éve
Be ne szopjuk...
több mint 4 éve
igen. nem volt rajta injury reporton egész héten, de nem is dobált, végig Cooper Rush vitte az első csapatotDak-nek a dobó válla csak annyira jó, hogy pénteken még csak 10 jardokat löbböltLemaradtam. Ez valami mult heti sérülés?
rva
MirrMurr
több mint 4 éve
Dak-nek a dobó válla csak annyira jó, hogy pénteken még csak 10 jardokat löbböltIlyenkor szokásosan betlizik az amúgy elit runDnk de hátha nem 😊
rva
több mint 4 éve
Dak-nek a dobó válla csak annyira jó, hogy pénteken még csak 10 jardokat löbböltLemaradtam. Ez valami mult heti sérülés?
rva
több mint 4 éve
Jenkins élete mákja, szerintem nyomtassuk ki neki képen és hazaviheti hogy anyukája kirakja a frigó ajtajára
több mint 4 éve
Dak-nek a dobó válla csak annyira jó, hogy pénteken még csak 10 jardokat löbböltszóval ha a futás nem megy szarban vagyunk
több mint 4 éve
Jé csoda 😛
több mint 4 éve
Te mondod 😊Két alsóhàzin is hosszabbítás 😀Azt mondod ez lesz a 3. ilyen meccs?
dande
Sixo
több mint 4 éve
Amikor kell fog 😊Vezetünk már élégedett vagyok 😊Azért ha picit jobban működne a futás, akkor nyugodtabb lennék
dande
MirrMurr
több mint 4 éve
Két alsóhàzin is hosszabbítás 😀Azt mondod ez lesz a 3. ilyen meccs?
dande
több mint 4 éve
Két alsóhàzin is hosszabbítás 😀
több mint 4 éve
JJAW tud elkapni ez nekem új? passzolunk és szép hosszú drive?
zsoeo
JJAW-vel mi történt? :oNem figyeltek. Hetek óta már látni a jeleket, hogy bizony jó lesz. 😛
MirrMurr
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Vezetünk már élégedett vagyok 😊Azért ha picit jobban működne a futás, akkor nyugodtabb lennék
dande
több mint 4 éve
menjünk neki
több mint 4 éve
Vezetünk már élégedett vagyok 😊
több mint 4 éve
Eddig nem erős a futás 😕
több mint 4 éve
JJAW tud elkapni ez nekem új? passzolunk és szép hosszú drive?
több mint 4 éve
mondjuk Woods kemény mint a mamutszar
több mint 4 éve
JJAW-vel mi történt? :o