Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
hood - nyócker?na niggerek, kinek köll most szurkolni?Uhh ezt nem kéne itt, gondolom fehér vagy, hívom majd a spanokat a hoodból aztán megtalálunk!
petey
balintbaba
több mint 6 éve
D meg alszik
több mint 6 éve
LGB most is begyötörte. PO-ban egész szépen termel.😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Blount, nem tudom te még mit keresel itt, de ez a td jó volt. 😀szeretne a Pats ellen játszani 😊
balintbaba
több mint 6 éve
Ez igen
több mint 6 éve
pont 4.48-kor..éppen nem csúsztam kiNem kell, ha egy feka leütötte egy féltéglával, elvette a pénzét aztán lehugyozta karácsony reggelna niggerek, kinek köll most szurkolni?Uhh ezt nem kéne itt, gondolom fehér vagy, hívom majd a spanokat a hoodból aztán megtalálunk!
petey
balintbaba
Kampman
több mint 6 éve
Blount, nem tudom te még mit keresel itt, de ez a td jó volt. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
mekkora blokk basszus ezazzzzzzzzzz
több mint 6 éve
eaglesfan1993
233
BLOUNT!!!! És vezetünk!!!
több mint 6 éve
Na Blount futott,ahogy tud
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Visszavonom az előző hszxemet 😀
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Blount!!!!!!!!!
több mint 6 éve
Ma nem nagyon megy a tackledehogynem, lane johnson nagyon megy
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Foles-Ertz tengely ez régebben is nagyon ment!!
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Szep volt fules
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Nem kell, ha egy feka leütötte egy féltéglával, elvette a pénzét aztán lehugyozta karácsony reggelna niggerek, kinek köll most szurkolni?Uhh ezt nem kéne itt, gondolom fehér vagy, hívom majd a spanokat a hoodból aztán megtalálunk!
petey
balintbaba
több mint 6 éve
zero0
333
ez a 66 ezer csirkeszárnyas super bowl reklám ricsiékkel nagyon cringe
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Az 1.&10re gondoltam de passz volt végülAjayit futtassuk inkabb, Blountot csak akkor, amiert idehoztukLGB ezekre a 2yardoaosokra van 😊
MrMiksa
zsojti
több mint 6 éve
közérdekű: lesz új dilly dilly reklám az nfc döntő alatt
több mint 6 éve
na niggerek, kinek köll most szurkolni?Uhh ezt nem kéne itt, gondolom fehér vagy, hívom majd a spanokat a hoodból aztán megtalálunk!
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Ajayit futtassuk inkabb, Blountot csak akkor, amiert idehoztukLGB ezekre a 2yardoaosokra van 😊
MrMiksa
több mint 6 éve
futás, RPO, futás, RPO, screen max 5-9 yardra így tovább
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Ajayit futtassuk inkabb, Blountot csak akkor, amiert idehoztuk