Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Bakker
több mint 6 éve
D is megérkezett a meccsbe , üdv srácok
több mint 6 éve
Ertz viszi a csapatotaranyérc, más néven termésarany
MrMiksa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Ne fussunk!,,!!
több mint 6 éve
Ertz viszi a csapatotFoles se kutya...ja várj..😀
MrMiksa
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Jol jatszik az oraval..bazmeg 10 perc van vissza
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Ertz viszi a csapatot
több mint 6 éve
Vikingsnek bejött az öreg múltkor, most ott van az eaglesnél is egy. 😀
több mint 6 éve
HOUSTON We have a problem! 😕Watson ACL?
Mr.Breaker
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
HOUSTON We have a problem! 😕
több mint 6 éve
ott a nyomás ezaz
több mint 6 éve
DB blitz...nyerő dolog
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Jenkins szepen jott
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Kapja Keenum rendesen
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Nem lesz itt semmiféle futás 😊
több mint 6 éve
És akkor mi van ha anya fehér, apa feka és én is fehér lettem? Kezdjem el magyarázni a sztorit majd mindenkinek? Vagy én már nem is mondhatom?Ez igy van, kb addig elsz. Barhol is vagy kb. : ) Hacsak nem egy indulo f-16 oson eppen felszallva az usat elhagyva a magasbol mondod. De ne legyen azonosito szam rajta.na niggerek, kinek köll most szurkolni?Várjuk a papírodat
petey
www.youtube.com/watch?v=qPDetBACaU0
Kampman
gabistar
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Nem értem ezt az ifos reklámot...beállított stúdióképekkel próbálják elhitetni, hogy milyen minőségű képeket csinál ez a szar..😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
amcsiknál ezeket hívják mean runoknak, de magyarul a gonosz futás elég hülyén hangzik 😀Úgy hangzik mint a bontógolyó
Löfli
több mint 6 éve
PhillyBeast
66
Most konkrét leszek: g#cire pusztitunk 😉
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Ez igy van, kb addig elsz. Barhol is vagy kb. : ) Hacsak nem egy indulo f-16 oson eppen felszallva az usat elhagyva a magasbol mondod. De ne legyen azonosito szam rajta.na niggerek, kinek köll most szurkolni?Várjuk a papírodat
petey
www.youtube.com/watch?v=qPDetBACaU0
Kampman
több mint 6 éve
Hood pl az a zsákutca ami a gta san andreasban van. 😀hood - nyócker?na niggerek, kinek köll most szurkolni?Uhh ezt nem kéne itt, gondolom fehér vagy, hívom majd a spanokat a hoodból aztán megtalálunk!
petey
balintbaba
petey
több mint 6 éve
ja lehet, arról lemaradtam, kanadai streamen néztem, nicorette és mental health reklámok mentek 😀közérdekű: lesz új dilly dilly reklám az nfc döntő alattaz volt az afc döntő alatt is, nem?
Löfli
deyell
több mint 6 éve
Nem tudom mikor jöttek át így rajtunk ...
több mint 6 éve
deyell
11 702
közérdekű: lesz új dilly dilly reklám az nfc döntő alattaz volt az afc döntő alatt is, nem?
Löfli
choose life
több mint 6 éve
amcsiknál ezeket hívják mean runoknak, de magyarul a gonosz futás elég hülyén hangzik 😀