Philadelphia Eagles - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Ha 4&2. maradna, Phily tudjuk, hogy neki menne, és mi ?eddig 6 pontot hagytunk veszni, bravo
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Le a kalappal
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
AHA
több mint 7 éve
Nothing...Na most kéne egy pick.Várjuk meg, majd a Read Zone-ban...
balintbaba
GiantsMLBhunter
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
na ez volt az utsó sansz
több mint 7 éve
Azért a nyomás ma sehol sincs sajna.Csak le kellett írni és jött is. 😀
Eazzy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ha 4&2. maradna, Phily tudjuk, hogy neki menne, és mi ?
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Perkins bazdmeg..de ha végre nem is futunk - mondjuk most megint elhitték hogy tudunk - akkor miért nem Veree-n van ott, aki legalább elkapni is tud? Minek használjuk azt ami nekünk jó, ha lehetünk szarok is?
Szesze
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Na most kéne egy pick.Várjuk meg, majd a Read Zone-ban...
balintbaba
több mint 7 éve
Azért a nyomás ma sehol sincs sajna.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
Nem ússzuk meg kapott pont nélkül...............3pont,nem haltok bele
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Perkins bazdmeg..Térdmagasságúak azok a labdák
Szesze
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
ezt most komoly, hogy egy egyértelmű offside van és ahelyett, hogy feldobbjuk, megy az RB checkdown? FUCK!
több mint 7 éve
Nem ússzuk meg kapott pont nélkül...............
több mint 7 éve
Perkins bazdmeg..
több mint 7 éve
Megin lábon dobja bmeg...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
ozibozi
17 129
de ha ő hívja sem lesz rosszabbEli szólhatna a bátyjának 😊Én megnézném Spanglit HC-nek...most már hulljanak azok a bizonyos fejek. bár azt se tudom, hol kellene kezdeniszerintem egyértelmű, Reese és McAdoo. Ben, akár már jövő héten és vigye Spangi év végéig a csapatot.
jusssipekka
balu10
de KI lenne az OC???????????????
nagir
vanek úr
több mint 7 éve
Futottunk egy first down-t. APOKALIPSZIS.Elég az Orgazmusnak is!😂
Awesome88
több mint 7 éve
hu de kurvajók vagyunk!!!!!!!! MINDIG JÓ EGY GIANTS VERÉST LÁTNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Futottunk egy first down-t. APOKALIPSZIS.
több mint 7 éve
vanek úr
1 890
Eli szólhatna a bátyjának 😊Én megnézném Spanglit HC-nek...most már hulljanak azok a bizonyos fejek. bár azt se tudom, hol kellene kezdeniszerintem egyértelmű, Reese és McAdoo. Ben, akár már jövő héten és vigye Spangi év végéig a csapatot.
jusssipekka
balu10
nagir
több mint 7 éve
vignette.wikia.nocookie.net/disney/images/3/38/Mike1.png/revision/latest?cb=20131125223004Én megnézném Spanglit HC-nek...most már hulljanak azok a bizonyos fejek. bár azt se tudom, hol kellene kezdeniszerintem egyértelmű, Reese és McAdoo. Ben, akár már jövő héten és vigye Spangi év végéig a csapatot.
jusssipekka
balu10
nagir
több mint 7 éve
haladunk
több mint 7 éve
Amúgy OBJ-n kívül, valaki akar nyerni az Oban?