Philadelphia Eagles - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Na most kéne egy pick.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
OBJ-n kívül miért ekkora hulladék mindenki? Többiek hol vannak?Mert Eli mást nem is lát a páylán. Ezért szaladt bele az előbb is abba az INT-be
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Hihetetlen ez az ember!
több mint 7 éve
Azért ennyire nem vezetünk
több mint 7 éve
Hova a faszomba dobja már
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Én megnézném Spanglit HC-nek...most már hulljanak azok a bizonyos fejek. bár azt se tudom, hol kellene kezdeniszerintem egyértelmű, Reese és McAdoo. Ben, akár már jövő héten és vigye Spangi év végéig a csapatot.
jusssipekka
balu10
de KI lenne az OC???????????????
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
na még OBJ is dropol, röhej
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
OBJ-n kívül miért ekkora hulladék mindenki? Többiek hol vannak?
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Most be fog indulni a futójáték, csak hogy McAdoo igazolva lássa az elképzeléseit. Közben meg csak az Eagles velünk pörgetteti le az órát...
több mint 7 éve
Zet
1 548
Ezt adom én is, de tartok tőle, hogy Maráék kivárnak, nehogy a franchise-hoz nem méltó, elhamarkodott döntést hozzanak....most már hulljanak azok a bizonyos fejek. bár azt se tudom, hol kellene kezdeniszerintem egyértelmű, Reese és McAdoo. Ben, akár már jövő héten és vigye Spangi év végéig a csapatot.
jusssipekka
balu10
több mint 7 éve
Na úgy már jó... bár akkor is több kéne tőle!na jó, 1. körös 😊Egy 1/1-es cb-től naívan elvárnám, hogy néha a labdát is figyelje...1/1??? Who???
vanek úr
nagir
vanek úr
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Bocs az ismétlést nem láttam, és elsőre túl erősnek tűnt a passz.Miért kell hozzá vágni?????????????Rég láttam egy embertöl ennyi hülyeséget beírni.
dande
Eazzy
több mint 7 éve
vanek úr
1 890
na jó, 1. körös 😊Egy 1/1-es cb-től naívan elvárnám, hogy néha a labdát is figyelje...1/1??? Who???
vanek úr
nagir
több mint 7 éve
Hihihi, nane már...nah most dőlt el a meccsmég nem, mi az Eagles vagyunk, ilyenkor szoktunk nagy játékokat szívni
balu10
dande
több mint 7 éve
azért ez az offense kezdi feszegetni a minden idők legalja határaitHát a 7 yard majdnem a legalja volt futásban.
Szesze
Persze a Jets tartja 6al
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Egy 1/1-es cb-től naívan elvárnám, hogy néha a labdát is figyelje...Attól én is, de egy 1/9-estől mit vársz? Csoda hogy tud futni...
vanek úr
több mint 7 éve
most már hulljanak azok a bizonyos fejek. bár azt se tudom, hol kellene kezdeniszerintem egyértelmű, Reese és McAdoo. Ben, akár már jövő héten és vigye Spangi év végéig a csapatot.
jusssipekka
több mint 7 éve
Miért kell hozzá vágni?????????????Rég láttam egy embertöl ennyi hülyeséget beírni.
dande
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
Zet
1 548
Jelenleg az a helyzet, hogy idén 160 perc alatt 13 pontot csináltunk összesen.
több mint 7 éve
Egy 1/1-es cb-től naívan elvárnám, hogy néha a labdát is figyelje...1/1??? Who???
vanek úr
több mint 7 éve
azért ez az offense kezdi feszegetni a minden idők legalja határait
több mint 7 éve
Teljesen üresen nem megy, ha hárman vannak ott akkor meg megy...Ismétlés Ertz apja ....
Eazzy
több mint 7 éve
nah most dőlt el a meccsmég nem, mi az Eagles vagyunk, ilyenkor szoktunk nagy játékokat szívni
balu10
több mint 7 éve
vanek úr
1 890
Egy 1/1-es cb-től naívan elvárnám, hogy néha a labdát is figyelje...