Philadelphia Eagles - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
el vagyunk mi átkozva az kurvaisten
több mint 7 éve
Azta inci
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
NFC least és lol eddig a meccs
több mint 7 éve
Hát inkább kábszi 😊dehogy, Eli rakéta 50 yardos TD OBJ-nek.nah és most jön a fordulat figyeljétek meg 😊Futás?
Szesze
Janek
ui: tudom, a kábszi rossz 😀
balu10
több mint 7 éve
Robinson>Darby
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Yes
több mint 7 éve
Zet
1 548
Gyerekek, ez viccnek is rossz most már.
több mint 7 éve
az egy pick 😀
több mint 7 éve
micsoda fordulat..
több mint 7 éve
NFC East én így szeretlek.... 😬
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Nem,igazad van bízzunk egy falabúban és ajandékozzuk a yardokat 😊Ujabb ajándék félpályaMost mit vársz puntoljunk?
MrMiksa
Vagy menjünk neki?
Janek
több mint 7 éve
már csak a feltételezés is megérne egy lebaszást, hogy elhittük hogy az onnan bemehet :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ujabb ajándék félpályaMost mit vársz puntoljunk?
MrMiksa
Vagy menjünk neki?
több mint 7 éve
Szerintem nem vészes, csak mutatnia kellett, hogy konkrétan lábbal léptek elé úgy, ami gurulósban is sárga lapot ért volna, ezek szerint itt ma nem ért zászlótHúzza is a lábát, szerinted!??😢Vernon nagyon fog hiányozni!vissza is tért
nagir
balu10
nagir
több mint 7 éve
Nem vicces!😁😁😁 ja denah és most jön a fordulat figyeljétek meg 😊Futás?
Szesze
Janek
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
A baj, hogyha esetleg véletlen nyerünk, akkor is láthatjuk, hogy milyen gyengék vagyunk.......................
több mint 7 éve
nem azt mondtam hogy csoda 😊nah és most jön a fordulat figyeljétek meg 😊Futás?
Szesze
Janek
több mint 7 éve
tûzoltó
853
Miattatok van, hogy nem mentünk neki negyediknek...
több mint 7 éve
Smith kifele fut amikor pont arra blokkolnak nek...egy zseni, Elliot meg egy szar ezt eddig is tudtukUgyanezt láttam énis, simán meglehetett volna a first down, ha nem egy dió van az agya helyén.
Eazzy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
nah és most jön a fordulat figyeljétek meg 😊A Próféta szóljon belőled!!😇
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
nah és most jön a fordulat figyeljétek meg 😊Futás?
Szesze
több mint 7 éve
Smith kifele fut amikor pont arra blokkolnak nek...egy zseni, Elliot meg egy szar ezt eddig is tudtuk
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
Nfc east én így szeretlek
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
elfújta a szél bmeg