Philadelphia Eagles - New York Giants

1 feliratkozó

több mint 7 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Eli bazzeg 3&10-re futónak 0 yardért

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 228 — Giants fan
folytatódik minden a szokott módon
több mint 7 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 819 — Big Dick Nick
Aztakurva. Kihulottak ám a playáink...

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem nem volt bajom azal a 4. és 8-l, meg is lehetett volna sztem azt Wentz szórta el, de mindegy
dande
pedig ordas nagy baromság volt. De örülj neki, h téged nem idegesítenek az ilyenek, irigyellek 😊
Szesze
Ha mondjuk pl Henne áll ott QBként, aki olyan amilyen vagy mondjuk Sancho, akkor azt mondom, hogy tényleg gáz. De elvileg egy olyan QB volt ott, akiről joggal feltételezte DP, hogy képes megcsinálni a játékot. Ezek szerint tévesen 😛
dande
Azaz még egy lapáttal. 😀
Maga az elképzelés, hogy félpályán bevállalsz egy 4&8-at totális baromság ! Állhat ott Brady ...P.Manning vagy akárki . 😀
Greengo
Vagy azt, hogy bízol a védelmedben 😊 Bocs ma Sobri nagy hatással volt rám 😉
több mint 7 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 743 — No one likes us, cause no one like us
egy közepes fallal, egy legalább csak közepes edzővel és ezzel a védelemmel idén is lenne értelme ennek az egésznek
ozibozi
A fallal ma semmi gond nincsne. Persze nem segítik a nemlétező futójátékot, de Eli-nak eddig bőven adtak elég időt. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy futnia v. akár csak sietnie kellett volna, hogy a földbe ne gyakják. Egyszerűen az edzői stáb fos O oldalon. Minek azt erőltetni ami nincs?

Ez olyan mintha lenne kocsim, de én mégis inkább motorral járnék dolgozni... miközben nincs is motorom, így csak azt érem el, hogy kirúgjanak mert mindig elkésem.
Awesome88
Mert 3step dropback egyböl releasre bárkinek nagyon nehéz odaérni

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Nekem nem volt bajom azal a 4. és 8-l, meg is lehetett volna sztem azt Wentz szórta el, de mindegy
dande
pedig ordas nagy baromság volt. De örülj neki, h téged nem idegesítenek az ilyenek, irigyellek 😊
Szesze
Ha mondjuk pl Henne áll ott QBként, aki olyan amilyen vagy mondjuk Sancho, akkor azt mondom, hogy tényleg gáz. De elvileg egy olyan QB volt ott, akiről joggal feltételezte DP, hogy képes megcsinálni a játékot. Ezek szerint tévesen 😛
dande
Azaz még egy lapáttal. 😀
Maga az elképzelés, hogy félpályán bevállalsz egy 4&8-at totális baromság ! Állhat ott Brady ...P.Manning vagy bárki . 😀
Greengo
PONTOSAN

több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
dande
Szesze
dande
Azaz még egy lapáttal. 😀
Maga az elképzelés, hogy félpályán bevállalsz egy 4&8-at totális baromság ! Állhat ott Brady ...P.Manning vagy akárki . 😀

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 17 129
egy közepes fallal, egy legalább csak közepes edzővel és ezzel a védelemmel idén is lenne értelme ennek az egésznek
ozibozi
ide nem közepes edző, kellene, hanem egy intelligens, aki tudna mit kezdeni azzal, hogy top5 védelme és elkapósora van. Sajnos McAdoo nem intelligens ennyire.
balu10
ha csak elvennék a qrva mikrofonját, és hagynák hogy mindenki csináljon amit akar, eannál az is jobb lenne
több mint 7 éve
McAdoo miért gondolta azt, hogy a 4. és inches-re az Eagles D nem fogja tudni, mi következik???? És miért hívta ezt a playt, ha egész félidőben kb 10 yardot futottunk összesen????
Zet
volt az 7 yard is összesen, 8 futásból végülis majdnem megvan az 1 yard/carry

több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
ozibozi
A fallal ma semmi gond nincsne. Persze nem segítik a nemlétező futójátékot, de Eli-nak eddig bőven adtak elég időt. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy futnia v. akár csak sietnie kellett volna, hogy a földbe ne gyakják. Egyszerűen az edzői stáb fos O oldalon. Minek azt erőltetni ami nincs?

Ez olyan mintha lenne kocsim, de én mégis inkább motorral járnék dolgozni... miközben nincs is motorom, így csak azt érem el, hogy kirúgjanak mert mindig elkésem.
több mint 7 éve
dande
Szesze
dande
de ennek semmi köze a QB-hoz.. Bradyvel se mész neki ilyennek, mert teljesen hibás már eleve az elgondolás is egy ilyen szituációban.
több mint 7 éve
ozibozi
ide nem közepes edző, kellene, hanem egy intelligens, aki tudna mit kezdeni azzal, hogy top5 védelme és elkapósora van. Sajnos McAdoo nem intelligens ennyire.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Szesze

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
csak akkor nézem a meccset amikor a defense van fenn, az tetszik. az agyhalott zsírdisznó, aki elbújik a divatjamúlt napszemüvege és a pronyó bajusza mögé, rohadtul nem érdekel, ahogy Eliza és a barátnői sem, akiknek van pofájuk offense-nek nevezni magukat
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
dande
WUT?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Mi a retkes f@*zomért nekünk futójáték?!?!?!?!?
7 elátkozott yard-ot sikerült összehozni 1 félidő alatt, pedig szerintem minimum a játékok negyede futójáték volt. Mi értelme ennek??? A passzjáték simán működik INT ide v. oda, erre tovább erőltetik ami nem megy.
Elvileg csak azért futunk hogy segítsük a passzjátékost, de most pont hogy az elől vesszük el a lehetőséget, és magunkat szúrjuk tökön. Belefáradtam már ezt nézni, McAdoo-nak hogy nem olvad le az arcáról a bőr ilyen teljesítmény után?
Oké, már jobb... 😀
több mint 7 éve
dande
több mint 7 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 819 — Big Dick Nick
akármit baszunk el mindenért megbűnhődünk, ők meg megcsinálják a világ baromságát és megússzák, ráadásul 2 ilyen baszott nagy mákkal.. marha igazságos
Szesze
Az élet igazságtalan.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Zet New York Giants 1 548
McAdoo miért gondolta azt, hogy a 4. és inches-re az Eagles D nem fogja tudni, mi következik???? És miért hívta ezt a playt, ha egész félidőben kb 10 yardot futottunk összesen????
több mint 7 éve
akármit baszunk el mindenért megbűnhődünk, ők meg megcsinálják a világ baromságát és megússzák, ráadásul 2 ilyen baszott nagy mákkal.. marha igazságos
több mint 7 éve
a jó csapatnak van szerencséje'-tartja a mondás 😊
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Ez miért nem TD, ennél egyértelműbb elkapás nincs is, nem dadogott a labda, a kiejtés már azok után volt hogy az elkapást befejezte és lenn volt mind a két lába.
Rodaron
ezt még fogják ismételgetni és magyarázni, hogy miért is nem az...
balu10
A foxnál egyből mondták,hogy ez nem td.
Douglas is jelezte igaz neki ez a dolga ha már ilyen szépen megverte SS

több mint 7 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 743 — No one likes us, cause no one like us
Persze akkor miért nem fujják vissza az összes elkapást ahol ha lerakja a két lábát nem esikel de már dobja is el a labdát. Ilyen nehézlenne konzekvens szabalyt hozni elkapásra?

Don't talk the walk, Walk the talk!