Philadelphia Eagles - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Igeeeeeeen
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
a föld nem okozhatFumble-t, de az elkapást be is kell fejezni. Marhaság az egész, de Shepard baszta el...
ozibozi
több mint 7 éve
tûzoltó
853
NFC Kelet 😀
több mint 7 éve
már akartam írni h mázlisták, illetve azok mert ez TD bmegmi vagyunk a mázlisták??? 😀
dande
több mint 7 éve
2TD csinált szegényem aztán a végén egyet se!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
ozibozi
17 129
a föld nem okozhat
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
A végén kiejtette szerintem nem td
több mint 7 éve
mondjuk ez sztem megvan!ez TD kell, hogy legyen. A föld miatt esett ki a laszti és lent volt a 2 láb
Szesze
több mint 7 éve
Hát érdekes lesz...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Na fel van adva a zebráknak a labda...
több mint 7 éve
mondjuk ez sztem megvan!
több mint 7 éve
beszarás!
több mint 7 éve
már ne haragudj de DP még annyit sem tett le az asztalra, akár mit is rontott el Chip..... de ez itt most offPhiladelphiaHát nálam Pederson lassan eléri a Chip Kelly mélységeket.
Philadelphia nem tul tolerans 😊 se nem turelmesEgyre jobban hajlok afelé, hogy Schwartz válthatná Pederson-t.inkább ne
balintbaba
dande
shivo
balintbaba
több mint 7 éve
határbíró
242
Cousins letérdelne.
több mint 7 éve
Akkor majd beviszik egy yardról, tök mindegyjah a stabil futójátékunkkal 😀
dande
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
2,5 meccs alapján semmi szükségünk nem volt Engram-re. Jelenleg nem tudjuk kihasználni, múltkor INT-nél rookie hiba, hogy nemAkkor majd beviszik egy yardról, tök mindegyDe nekünk nincs futónk, aki ilyet tudna... Csak passz lehet 😀
dande
több mint 7 éve
PhiladelphiaHát nálam Pederson lassan eléri a Chip Kelly mélységeket.
Philadelphia nem tul tolerans 😊 se nem turelmesEgyre jobban hajlok afelé, hogy Schwartz válthatná Pederson-t.inkább ne
balintbaba
dande
shivo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Futunk, szóval ebből FG lesz...
több mint 7 éve
Nem lesz meg bazdmeg!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
meglepő lett volna..
több mint 7 éve
Akkor majd beviszik egy yardról, tök mindegy
több mint 7 éve
ozibozi
17 129
nah a végére visszajött a kép is, de lehet nem lesz TDtarcsiba futtatni kell egy mezei streamet ilyen esetekre
Szesze
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Mondjuk azon ne lepődjünk meg az eddig látottak alapján ha ezek a vakhangyák nem látnak majd egyértelmű megdönthetetlen biz. arra, hogy nem volt TD...