Philadelphia Eagles - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
hát de ez teljes marhaság volt így gondolkodni.. el kellett volna puntolni, hisz alig tudunk haladni, nemhogy egy egész pályátSzerintem érthető volt! Azt mutatja vele, hogy tessék bevállalom, hogy fél pályán odaadom nektek a labdát, mert úgysem tudtok vele mit kezdeni. Ha bejön, akkor nagy húzás, de most meg kell mutatni neki, hogy téved, mert az tuti, hogy a maradék kis önbizalmat is kinyírja, ha ebből sem szerzünk pontot.nah, most vissza kell vágni! Azért hogy ennyire lenéznek, hogy 2 perc alatt 2 időkéréssel az 50-esről bevállalja? Ezt meg kell bosszulni!ez nem lenézés volt, hanem ordas nagy baromság, teljesen érthetetlen
balu10
Szesze
balu10
több mint 7 éve
Szerintem érthető volt! Azt mutatja vele, hogy tessék bevállalom, hogy fél pályán odaadom nektek a labdát, mert úgysem tudtok vele mit kezdeni. Ha bejön, akkor nagy húzás, de most meg kell mutatni neki, hogy téved, mert az tuti, hogy a maradék kis önbizalmat is kinyírja, ha ebből sem szerzünk pontot.nah, most vissza kell vágni! Azért hogy ennyire lenéznek, hogy 2 perc alatt 2 időkéréssel az 50-esről bevállalja? Ezt meg kell bosszulni!ez nem lenézés volt, hanem ordas nagy baromság, teljesen érthetetlen
balu10
Szesze
több mint 7 éve
shivo
65
Erik az uj vezetoedzo csere 😊
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
2 min offense - Vereen on the field
több mint 7 éve
ezt nem nem nem értem miért?
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Nem láttam az összes meccseteket, de amit igen, ott gyakorlatilag OBJ huzta ki a szarból Eli-t. Szinte minden szar passzát leszedte.szerintem Eli nem bízik a csapattársakban, gyak OBJ kívül senkiben nem bízhat, hogy megcsinálja a dolgát. Szerintem ez is befolyásoljaNyilván egy közeped ofenset néznék, de én attól tartok, hogy Eli pontatlansága miatt nem hívnak ilyen játékokatok, de inkább néztél volna 2 töketlen -1 yardos futást?Értem ezt a high risk high reward dolgot, de már az sem megy.Ezért nem dobat vele hosszút...de most komolyan: mi vesztenivalónk van? így jönnek a 3 yardjukról
gyurczi
Szesze
gyurczi
balu10
gyurczi
Mazzu
több mint 7 éve
sokszor nem értem Wentzet, nem igaz, hogy nincs szabad ember, vagy nem meri odadobni???????????????????
több mint 7 éve
nah, most vissza kell vágni! Azért hogy ennyire lenéznek, hogy 2 perc alatt 2 időkéréssel az 50-esről bevállalja? Ezt meg kell bosszulni!ez nem lenézés volt, hanem ordas nagy baromság, teljesen érthetetlen
balu10
több mint 7 éve
Drebin84
33
Ekkora marhát
több mint 7 éve
nah, most vissza kell vágni! Azért hogy ennyire lenéznek, hogy 2 perc alatt 2 időkéréssel az 50-esről bevállalja? Ezt meg kell bosszulni!
több mint 7 éve
Bazmeg es Wentz nem adja oda Blountnak akkor mast hogy amúgy megy a játék, adjuk vissza a félpályáb, mégse lenne fair simán nyerni
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
de minek adunk ajándékba legalább 3 pontot?
több mint 7 éve
Még szerencse, hogy az ellenfél is tud óriási faszságot csinyálnyí!!!👍
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Ekkora marhaságot... értem én hogy náluk a "momentum" meg most megy a szekér, de 4&8-ra nekimenni félpályáról. Kicsit nagy volt a mellény...
több mint 7 éve
ekkora baromságot ritkán látni azért.. más kérdés, h nem fogadnék rá hogy tudunk vele élni
több mint 7 éve
Wentz ilyenkor azér felbaszhatná a labdát, nagyon roszabb úgy sem lehet.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Ez nem tökös volt hanem egy hatalmas baromság. 😕
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
RB-nek simán mehetett volna a passz, ezt benézte keményen
több mint 7 éve
Erre most mi szükség volt????????????????????????????????????????????
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
szerintem Eli nem bízik a csapattársakban, gyak OBJ kívül senkiben nem bízhat, hogy megcsinálja a dolgát. Szerintem ez is befolyásoljaNyilván egy közeped ofenset néznék, de én attól tartok, hogy Eli pontatlansága miatt nem hívnak ilyen játékokatok, de inkább néztél volna 2 töketlen -1 yardos futást?Értem ezt a high risk high reward dolgot, de már az sem megy.Ezért nem dobat vele hosszút...de most komolyan: mi vesztenivalónk van? így jönnek a 3 yardjukról
gyurczi
Szesze
gyurczi
balu10
gyurczi
több mint 7 éve
KÖSZI 😊
több mint 7 éve
nekimegy????