Philadelphia Eagles - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
ezaz gyerünk kapjuk össze magunkat
több mint 7 éve
mondtam, h nincs vége
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Na most hagyd ki a xpt ha lehet...
több mint 7 éve
XDDDD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
eddig egy passz nem ment smith felé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
3 negyedik 0-n tartani az ellent az mentna elmentek a picsába, Schwarcz kibaszott top 5 defense-efele sérült csak ugy mondom....
zsoeo
Janek
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Messziről láttam, hogy ez sárga zászló lesz. 😀 Próbálta sunyin csinálni, de látszott... jajj drága Eli... alma
több mint 7 éve
ozibozi
17 128
elkaphatatlan labda
több mint 7 éve
köszi zebra
több mint 7 éve
elkaphatatlan volt bazdmeg
több mint 7 éve
Ez biza zászló.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Alma tippmixelt
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Ez csak azért van, mert McAdoo a 4. negyedre átadta a play hívást Manning-nek...én is ettől tartok, már az elejétől ettől féltem
Awesome88
több mint 7 éve
csak ezért nagy a keret, hogy ilyenkor lépjen előre valamelyik fakezű.ennyit számít Cox és HIx?Nem nem szokott sokat jelenteni a két legjobb embered.
zsoeo
Eazzy
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Ez csak azért van, mert McAdoo a 4. negyedre átadta a play hívást Manning-nek...
több mint 7 éve
na elmentek a picsába, Schwarcz kibaszott top 5 defense-efele sérült csak ugy mondom....
zsoeo
több mint 7 éve
ozibozi
17 128
előszőr vezetünk a szezonban 😊)
több mint 7 éve
beszarás ez a meccs (is).. és tuti, h még nincs vége
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
MÍVAN
több mint 7 éve
Azért kemény, hogy a második meccset dobjuk el a negyedik negyedben.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Még nincs vége!!!⌚
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!