Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 1 éve
Jó lenne, de annál a negyediknel szerintem kapott egy nem egeszsegesetNekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.Szerintem is.
Rodaron
Pont ezért kellene Naberst tömni akár 1-2 yardos passzokkal, hogy a rookie catch rekord az övé legyen.
Zet
több mint 1 éve
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.Szerintem is.
Rodaron
Pont ezért kellene Naberst tömni akár 1-2 yardos passzokkal, hogy a rookie catch rekord az övé legyen.
több mint 1 éve
Tudtam hogy az első drive után kellett volna azt a draft picket elkèrni 😀
több mint 1 éve
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.
több mint 1 éve
Bootleget vagy 8x ettèk meg😂
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Az baj sajnálom...🥺A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏Watsont kocsival vittek le, Love dobókeze is megsérült most
dande2
Rodaron
több mint 1 éve
A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏Watsont kocsival vittek le, Love dobókeze is megsérült most
dande2
több mint 1 éve
A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏
több mint 1 éve
Vigyük le ezt a QB gyereket meg ne sèrüljön nekem!Igen èn is gondoltam rá hogy jöhetne Book 😊
Invincible
több mint 1 éve
Vigyük le ezt a QB gyereket meg ne sèrüljön nekem!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Az igen 24 yardról jöttünk vissza. Mondjuk McKeet túldobni snappennaz komoly meló 🤪
több mint 1 éve
Azèrt erős lett volna ha a 3.t is megcsináljak
több mint 1 éve
Francba kis Trotter
több mint 1 éve
Ha kikap a Bears és nyer a Dallas akkor jön a Wash.Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?Akkor a GB jön.
Invincible
Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Ilyet benyelnib🙈🙈🙈
több mint 1 éve
Na ez a 4. fasza volt
több mint 1 éve
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?Akkor a GB jön.
Invincible

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?GB
Invincible
több mint 1 éve
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?
több mint 1 éve
Beleszámolta a szelet csak nem volt.
több mint 1 éve
Anád Henery
több mint 1 éve
Mondanám, hogy a Giants megtalálta a szintjét, de a cserecsapatunk 3. QB-vel is lazán alázza őket.Ha lenne tètje ès kezdők játszanának tuti görcsösebben menne 😛
Hulkeinstein