Philadelphia Eagles - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 10 éve
nah aránylag jó ez...nyomás az Redskins-en van.
több mint 10 éve
nah nálunk is divat lett, hogy Coopernél kúúúúúúúúúpozunk? 😀
több mint 10 éve
zsojti
4 063
Bazzeg a WR fogta a DB kezét!!!!!!!!!!!!!!!!!nexion218tehét a db is fogta a wr-t 😊 bocs
több mint 10 éve
boccs boccs 😀 ... jogos D:Kelce bakker....falunk talán legfontosabb tagja Peters után. (ha nem a legfontosabb)Bébénem hiszem el, kurvarégóüta nézed a focit, de nem érted még mindig 😀😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Bazzeg a WR fogta a DB kezét!!!!!!!!!!!!!!!!!nexion218nem.
több mint 10 éve
Bazzeg a WR fogta a DB kezét!!!!!!!!!!!!!!!!!
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Kelce bakker....falunk talán legfontosabb tagja Peters után. (ha nem a legfontosabb)Bébénem hiszem el, kurvarégóüta nézed a focit, de nem érted még mindig 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
bakker így is majdnem behúzta 😀
több mint 10 éve
zászlóóóóóóóó trollololololo 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
azt hittem tavaly a 2012-est kaptuk visszaPeters, Dennis Kelly, Molk, Herremans, Gardner JÓ kis o-line...mustaineMost kapjuk vissza a tavalyitHighlander
több mint 10 éve
Peters, Dennis Kelly, Molk, Herremans, Gardner JÓ kis o-line...mustaineMost kapjuk vissza a tavalyit
több mint 10 éve
Nem csak erről beszélek, maga a mozgása, nemtudom.nem akarom elkiabálni, de szeriontem McCoy nincs rendben.Lényegében kirúgta a saját kezéből a lasztit....nexion218
Ez a Kelce sérülés meg kellettano92
több mint 10 éve
Kelce bakker....falunk talán legfontosabb tagja Peters után. (ha nem a legfontosabb)
több mint 10 éve
nem akarom elkiabálni, de szeriontem McCoy nincs rendben.Lényegében kirúgta a saját kezéből a lasztit....
Ez a Kelce sérülés meg kellettano92
több mint 10 éve
Peters, Dennis Kelly, Molk, Herremans, Gardner JÓ kis o-line...
több mint 10 éve
Kelce kurvanagy gáz ha kidől :S
több mint 10 éve
nem akarom elkiabálni, de szeriontem McCoy nincs rendben.Ez a Kelce sérülés meg kellett
több mint 10 éve
A D vmit csinálhatna....:S
több mint 10 éve
Első félidőben 7 perc 6 másodpercet birtokoltuk a labdát.
több mint 10 éve
Úgy tűnik a Giants nyer tényleg must win s a Dallas is kezd utánozni minketdandeDallas is jön vissza szépen, imádkozzunk hogy összekapják magukat Fletcherék, bár ha így tud pörögni az O# és még rá tudnának tenni egy lapáttal netalán....
több mint 10 éve
Úgy tűnik a Giants nyer tényleg must win s a Dallas is kezd utánozni minket