Philadelphia Eagles - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát a félidőben már támadni nem fogunk hacsak nem nyelünk egy nagy játékot, ki kéne húzni FG-vel oszt jóvan.
Bár TO-val is beéremHighlander
több mint 10 éve
eddig minden a tervek szerint. ez az előny nagyon kevés lesz a skinsnek a második félidőre.
több mint 10 éve
mindig mondja a D# h a meccs lassú az edzésekhez képest, hála az up-temponak....majd kiderül, hogy ez fizikailag mit jelent a meccs második félidejébe 😀
több mint 10 éve
Hát a félidőben már támadni nem fogunk hacsak nem nyelünk egy nagy játékot, ki kéne húzni FG-vel oszt jóvan.Bár TO-val is beérem
több mint 10 éve
zsojti
4 063
hát passruh ma sincsen ez így keserves szezon lehet a D oldalán
több mint 10 éve
D# erőnlétileg meg fog halni a 4. negyedre...Bébéaz nem baj 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
egyidejű streamet kérek halehet az enyém behalltdandewww.vipleague.me/american-football/245687/1/washington-redskins-vs-philadelphia-eagles-live-stream-online.html
több mint 10 éve
D# erőnlétileg meg fog halni a 4. negyedre...
több mint 10 éve
ENNYYII????????????????????????????????????? CSAK REKLAMÁLNI KELL AZT DOBJÁK IS A ZÁSZLÓT MIA RETKES FASZOMVOLTEZano92Mosd meg. A bőr alatt is.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Grahamet kipróbálnám Cole helyett kezdőként. Ő legalább tud nyomást generálni.
több mint 10 éve
ano megtennéd, hogy vissza nyomod a caps lockot az eredeti állásba?
több mint 10 éve
vicces, hogy a sárga zászlót kérésre dobják beez nekem új
több mint 10 éve
ENNYYII????????????????????????????????????? CSAK REKLAMÁLNI KELL AZT DOBJÁK IS A ZÁSZLÓT MIA RETKES FASZOMVOLTEZ
több mint 10 éve
azért valljuk be, CM ezen a meccsen erőn felül teljesít. Tökéletesen tapad az emberére coverben pl.ano92jaja azt néztem én is ha felépül Kendricks simán játszhatna safetyt mondjuk allen helyén pl.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
egyidejű streamet kérek halehet az enyém behallt
több mint 10 éve
nah végre N.Allen oda tudott baszni egyet
több mint 10 éve
picksix
800
Ez az oldalról blokkolás szabályt meg átgondolhatnák. Ez tényleg csak egy lökés volt, semmi sérülésveszély, közben teljesen jogosan dobták a zászlót.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
bazz milyen elkapás
több mint 10 éve
azért valljuk be, CM ezen a meccsen erőn felül teljesít. Tökéletesen tapad az emberére coverben pl.
több mint 10 éve
mondjuk párszor odaérhetnénk a QBra... nulla nyomás van kb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
mindig mondtam h Fletcher istne 😀
több mint 10 éve
és még ezen a meccsen se játszottunk 1 snapet sem előnyben....marad a szezonbeli 6 db.