NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 8 éve
visszavonom, mégis eladó. 😀Stez, visszavonom, Cooper nem eladó!Most örülsz, mert van egy elit kúbé, aki odavarázsolja állandóan a fehér gyerek kezébe a labdát, mi?
mustaine
Stez
több mint 8 éve
Nesze, mustaine, ennyit tud a sztárod
több mint 8 éve
Stez, visszavonom, Cooper nem eladó!Most örülsz, mert van egy elit kúbé, aki odavarázsolja állandóan a fehér gyerek kezébe a labdát, mi?
mustaine
több mint 8 éve
Évi 12-14 milla lesz szerintem. 80-90 millió közöttre saccolom.Nem hiszem hogy 100 millás szerződést kapna...a garantáltja megCox megdolgozik a százmilliós kontraktértna, azért remélem 60nál megfog állni...
mustaine
BalintBaba
Stez
BalintBaba
több mint 8 éve
Stez, visszavonom, Cooper nem eladó!kellenek a dropok?
mustaine
több mint 8 éve
Nem hiszem hogy 100 millás szerződést kapna...a garantáltja megCox megdolgozik a százmilliós kontraktértna, azért remélem 60nál megfog állni...
mustaine
BalintBaba
Stez
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
na ezt játszd újra még párszor, Sam!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Szerintem olyasmit kaphat mint Dareus a Billsnél.Cox megdolgozik a százmilliós kontraktértna, azért remélem 60nál megfog állni...
mustaine
BalintBaba
több mint 8 éve
"You spike that!!" 😀😀
több mint 8 éve
a garantáltja megCox megdolgozik a százmilliós kontraktértna, azért remélem 60nál megfog állni...
mustaine
BalintBaba
több mint 8 éve
röhögni fogok, ha a végén sturgis gw fg-t rúg 😀
több mint 8 éve
Cox megdolgozik a százmilliós kontraktértna, azért remélem 60nál megfog állni...
mustaine
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Amúgy Sancho most is itt van a stadionban. Véletlen lenne? 😊Az is gáz volt de ez... leírhatatlan, kb mintha vki az nba-ben zsákol egyet a saját kosarábaEkkora égést főműsoridőben én még nem láttamnana, volt azért egy buttfumble meccs 😉
davemayer
Wester
davemayer
több mint 8 éve
vártam 😀majdnemAz is gáz volt de ez... leírhatatlan, kb mintha vki az nba-ben zsákol egyet a saját kosarábaEkkora égést főműsoridőben én még nem láttamnana, volt azért egy buttfumble meccs 😉
davemayer
Wester
davemayer
www.youtube.com/watch?v=H-PVacuFxTA
baggio
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
majdnemAz is gáz volt de ez... leírhatatlan, kb mintha vki az nba-ben zsákol egyet a saját kosarábaEkkora égést főműsoridőben én még nem láttamnana, volt azért egy buttfumble meccs 😉
davemayer
Wester
davemayer
www.youtube.com/watch?v=H-PVacuFxTA
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Azért ott másik hatvan kosár is van, itt azért ez a három pont enyhén fontos lett volnaAz is gáz volt de ez... leírhatatlan, kb mintha vki az nba-ben zsákol egyet a saját kosarábaEkkora égést főműsoridőben én még nem láttamnana, volt azért egy buttfumble meccs 😉
davemayer
Wester
davemayer
több mint 8 éve
Chicken parm you taste so good, most már mindent értekazért olyan nagy a homlokaillik az őrülethez, hogy Peyton Manninget közben növekedési hormon használatával vádolták meg.... 😊ők csak simán gyengék plusz legalább nem rakják be őket kényszeresen főműsoridőbeA Texanst és a Coltsot néha igen.
Kampman
Egyébként röhögnék, ha úgy alakulnának holnap az eredmények, hogy - mivel már minden más fontos kérdés eldől-, az év utolsó meccsének az NBC kénytelen lenne a Texans-Jaguars meccset sugározni. 😊
iktriad
baggio
BalintBaba
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
bocs, loptam 😀kénytelen voltam profilképet váltani 😀 meg az nfc beast is kötelezőaz enyém jobb!
Löfli
mustaine
több mint 8 éve
illik az őrülethez, hogy Peyton Manninget közben növekedési hormon használatával vádolták meg.... 😊Osweiler belekeverte a Papa John's pizzába.
baggio
több mint 8 éve
Az is gáz volt de ez... leírhatatlan, kb mintha vki az nba-ben zsákol egyet a saját kosarábaEkkora égést főműsoridőben én még nem láttamnana, volt azért egy buttfumble meccs 😉
davemayer
Wester
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
azért olyan nagy a homlokaillik az őrülethez, hogy Peyton Manninget közben növekedési hormon használatával vádolták meg.... 😊ők csak simán gyengék plusz legalább nem rakják be őket kényszeresen főműsoridőbeA Texanst és a Coltsot néha igen.
Kampman
Egyébként röhögnék, ha úgy alakulnának holnap az eredmények, hogy - mivel már minden más fontos kérdés eldől-, az év utolsó meccsének az NBC kénytelen lenne a Texans-Jaguars meccset sugározni. 😊
iktriad
baggio
több mint 8 éve
illik az őrülethez, hogy Peyton Manninget közben növekedési hormon használatával vádolták meg.... 😊ők csak simán gyengék plusz legalább nem rakják be őket kényszeresen főműsoridőbeA Texanst és a Coltsot néha igen.
Kampman
iktriad
---