NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 8 éve
kénytelen voltam profilképet váltani 😀 meg az nfc beast is kötelezőaz enyém jobb!
Löfli
több mint 8 éve
ők csak simán gyengék plusz legalább nem rakják be őket kényszeresen főműsoridőbeA Texanst és a Coltsot néha igen.
Kampman
Egyébként röhögnék, ha úgy alakulnának holnap az eredmények, hogy - mivel már minden más fontos kérdés eldől-, az év utolsó meccsének az NBC kénytelen lenne a Texans-Jaguars meccset sugározni. 😊
több mint 8 éve
kénytelen voltam profilképet váltani 😀 meg az nfc beast is kötelezőDe egy pöcs vagy...😀 Szegyény Szöszi mit fog ezért kapni...😀 Mondjuk inkább NFC Least, de ahogy érzed...😊
Löfli
Szerkesztette: nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Egyébként a Sport Tvn nem sokan néznek NCAAt. Az Ügetőszilvesztert az "év utolsó sporteseményeként" beharangozni blaszfémia!amúgy kurva jó ám az is, kár, hogy az ügetőszilvesztert muszáj december 31-én megrendezni 😊
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kénytelen voltam profilképet váltani 😀 meg az nfc beast is kötelező
több mint 8 éve
Bazzeg lelőtted a poént! Pedig akartam a meccs előtt egy Sas kabarét linkelni, csak elfelejtettem...😒SAS Kabaré 2.0mustaine most muszáj beismernem: az NFL ma csúnyán alázza az NCAA-t 8)ezentúl buta sitcomok helyett 2015-ös NFC East meccseket fogok nézni
baggio
mustaine
iktriad
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Kampman
28 313
ők csak simán gyengék plusz legalább nem rakják be őket kényszeresen főműsoridőbeha a ligában lenne egy kis jóérzés, még most félidőben kizárnák az egész divíziót az idei bajnokságból.Az AFC Southtal együtt.
Kampman
iktriad
több mint 8 éve
Egyébként a Sport Tvn nem sokan néznek NCAAt. Az Ügetőszilvesztert az "év utolsó sporteseményeként" beharangozni blaszfémia!
több mint 8 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=10208342641707303&set=o.332968243416537&type=3&theater
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Ekkora égést főműsoridőben én még nem láttamezért kell szombatonként focit nézni 8)
davemayer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ekkora égést főműsoridőben én még nem láttamnana, volt azért egy buttfumble meccs 😉
davemayer
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Ekkora égést főműsoridőben én még nem láttam
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Csak a szokásos NFC East színvonal 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
twitter.com/MattHarmon_BYB/status/680947333148848128twitter.com/asalciunas975/status/680947955294179328
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
ha a ligában lenne egy kis jóérzés, még most félidőben kizárnák az egész divíziót az idei bajnokságból.Az AFC Southtal együtt.
Kampman
több mint 8 éve
mustaine most muszáj beismernem: az NFL ma csúnyán alázza az NCAA-t 8)ezentúl buta sitcomok helyett 2015-ös NFC East meccseket fogok nézni
baggio
több mint 8 éve
Kampman
28 313
ha a ligában lenne egy kis jóérzés, még most félidőben kizárnák az egész divíziót az idei bajnokságból.
több mint 8 éve
YOU LIKE THAT?!DEFINITELY 😀
toothy
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
mustaine most muszáj beismernem: az NFL ma csúnyán alázza az NCAA-t 8)
---
több mint 8 éve
Icing the több mint 8 éve
toothy
222
YOU LIKE THAT?!
több mint 8 éve
szerintem ez a gyerek tényleg nem tudja a szabályokat 8D