Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 7 éve
Wentz is olvasta, hogy ő a legesélyesebb Vegasnál az MVP címre. Ma úgy is játszik.
több mint 7 éve
Gála.
több mint 7 éve
north dakota tuff! tanult Dorenbos-tól a srác úgy tűnik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
😀😀😀D
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Remelem DP nem megint a vezetunk es nulla O taktikat valasztja..az az elozo drive is megmutatta, ha 20rol puntolunk az nem tul szerencses
több mint 7 éve
azért Moses is nagy túlélő ma
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
zsojti
4 063
A picsaba, a harmadik 3rd down zsinorban
több mint 7 éve
Szerencsétlen Washington támadófal kórház a város szélén
több mint 7 éve
Jogos, de a cserelinebackerünk, Joe Walker is oda járt és ő elég fehér.Blount a beépített oregoni, Kelly megbízásából megpuccsolja PedersontKelly sosem bízna ilyen munkát egy feketére
mustaine
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 325
Blount a beépített oregoni, Kelly megbízásából megpuccsolja PedersontKelly sosem bízna ilyen munkát egy feketére
mustaine
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Blount a beépített oregoni, Kelly megbízásából megpuccsolja PedersontHat ma nem volt kb 3 yardnal hosszabb futasa
mustaine
több mint 7 éve
Blount a beépített oregoni, Kelly megbízásából megpuccsolja Pedersont
több mint 7 éve
Ez szerintem az első kérdés az interjúkon Philyben egy irányítóhoz. 😊tán még azt is, hogy van döntetlenTavaly sem értettem, hogy a Rams miért nem őt vitteMert tudja, melyik irányból kel fel a nap
Kampman
mustaine
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 325
tán még azt is, hogy van döntetlenTavaly sem értettem, hogy a Rams miért nem őt vitteMert tudja, melyik irányból kel fel a nap
Kampman
mustaine
több mint 7 éve
Jó de egy FCS fannak ez bassza a csőrét, (ha már Eaglesös játékosról van szó). 😊Nem az egyetemről beszélt, hanem az államról meg a vidéki életrőlNorth Dakota STATE toughA Fighting Hawks 2-6-al áll, a Bison meg 7.0-al.
mustaine
iktriad
mustaine
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Nem az egyetemről beszélt, hanem az államról meg a vidéki életrőlNorth Dakota STATE toughA Fighting Hawks 2-6-al áll, a Bison meg 7.0-al.
mustaine
iktriad
több mint 7 éve
rb wheel route, Wentz is sokat játszhatott maddennel, ha ez a playt ő neki kellett ráerőltetnie a hc-ra, mikor mindenki tudja, hogy ez az ultimate levédekezhetetlen játék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Azert Clement egy nagyon jo kis udfa huzas volt ( volt mit javitani khmm Pumphrey)
több mint 7 éve
Tavaly sem értettem, hogy a Rams miért nem őt vitteMert tudja, melyik irányból kel fel a nap
Kampman
több mint 7 éve
Csak Elliott meg ne nyugodjon, úgy hogy tudja, hogy Peters most nem tudja befenyíteni.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c