Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Tavaly sem értettem, hogy a Rams miért nem őt vitte
több mint 7 éve
😮 😮 😮
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Wentz-3rd down-TD. Nincs itt semmi látnivaló. 😊
több mint 7 éve
kibújt a szög a zsákból :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Te isten!!!!!!
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Aa kicsit magas volt
több mint 7 éve
Vagy a magyar Doktor House.ha a FOX veszi meg a jogokat, akkor max. egy pszichopata migráns lehet majd mustaine 😉Dr Mustaine megállapítja az ACL szakadást a jobb térdben.A Fox hamarosan leszerződik veled egy 4 évadon át tartó kórházos dokurealityre, melyben te játszod majd a kelet-európai migráns orvost, aki mindenkivel lelkiismeretes, de az első évad végére kiderül, hogy nincsenek papírjaid, ezért ki akarnak toloncolni.
mustaine
Kampman
baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Herremanst.Szerintem hozzuk vissza Demetress Belltdennis kellyt
mustaine
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Nem hülye ez a Pederson, Vaitai oldalára nem hívott egy játékot sem
több mint 7 éve
ha a FOX veszi meg a jogokat, akkor max. egy pszichopata migráns lehet majd mustaine 😉Dr Mustaine megállapítja az ACL szakadást a jobb térdben.A Fox hamarosan leszerződik veled egy 4 évadon át tartó kórházos dokurealityre, melyben te játszod majd a kelet-európai migráns orvost, aki mindenkivel lelkiismeretes, de az első évad végére kiderül, hogy nincsenek papírjaid, ezért ki akarnak toloncolni.
mustaine
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
najó 😀😀😀DDDr Mustaine megállapítja az ACL szakadást a jobb térdben.A Fox hamarosan leszerződik veled egy 4 évadon át tartó kórházos dokurealityre, melyben te játszod majd a kelet-európai migráns orvost, aki mindenkivel lelkiismeretes, de az első évad végére kiderül, hogy nincsenek papírjaid, ezért ki akarnak toloncolni.
mustaine
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Szerintem hozzuk vissza Demetress Belltdennis kellyt
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
agholorral mi a tököm történt nyáron?Sok Marqise Lee videót nézett tavalyról.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Philyben senkit se szeretnek, aki nem Eagleses.Dr Mustaine megállapítja az ACL szakadást a jobb térdben.Na ezert nem szertuk az orvosokat errefelé 😊
mustaine
zsojti
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Dr Mustaine megállapítja az ACL szakadást a jobb térdben.A Fox hamarosan leszerződik veled egy 4 évadon át tartó kórházos dokurealityre, melyben te játszod majd a kelet-európai migráns orvost, aki mindenkivel lelkiismeretes, de az első évad végére kiderül, hogy nincsenek papírjaid, ezért ki akarnak toloncolni.
mustaine
több mint 7 éve
Agholor meg miket szed össze. 😊 Jó látni az ilyeneket.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Dr Mustaine megállapítja az ACL szakadást a jobb térdben.Na ezert nem szertuk az orvosokat errefelé 😊
mustaine
több mint 7 éve
Így legalább kinevelődik a következő Pro Bowler lt-nk, Vaitai.
több mint 7 éve
agholorral mi a tököm történt nyáron?
több mint 7 éve
Dr Mustaine megállapítja az ACL szakadást a jobb térdben.
több mint 7 éve
Csóri Peters. Ez lehet IR.Már asszem probálkoztam nála, de lehet megteszem mégegyszer.Off: ha valaki felismeri milyen szám megy a Sport Tv ATP tenisz beharangozója alatt, az ugyan ossza meg velem az infót. Hónapok óta próbálom kinyomozni sikertelenül.Írj Galuskának twitteren. Én is kérdeztem már hasonlót tőle.
iktriad
Bazzani
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Off: ha valaki felismeri milyen szám megy a Sport Tv ATP tenisz beharangozója alatt, az ugyan ossza meg velem az infót. Hónapok óta próbálom kinyomozni sikertelenül.Akármi is, biztosan nem olyan jó, mint amikor 2004 őszén a Born Slippy-vel promózták a Fradi-Feyenoordot
iktriad