Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 7 éve
Te mentalista, te. 😊mindezt úgy találtam ki, hogy fogalmam se volt, ki kommentálja a meccset a sport tv-n... 😊Utóbbi.Rodgers már IR-en vanezt ki mondta, Gruden vagy Sanyi? mert ami az egyik az amerikai közvetítéseknek, az a másik az otthoninak
Kampman
baggio
iktriad
baggio
több mint 7 éve
mindezt úgy találtam ki, hogy fogalmam se volt, ki kommentálja a meccset a sport tv-n... 😊Utóbbi.Rodgers már IR-en vanezt ki mondta, Gruden vagy Sanyi? mert ami az egyik az amerikai közvetítéseknek, az a másik az otthoninak
Kampman
baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Utóbbi.Rodgers már IR-en vanezt ki mondta, Gruden vagy Sanyi? mert ami az egyik az amerikai közvetítéseknek, az a másik az otthoninak
Kampman
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Sanyi szerint még nincs ottRodgers már IR-en vanezt ki mondta, Gruden vagy Sanyi? mert ami az egyik az amerikai közvetítéseknek, az a másik az otthoninak
Kampman
baggio
több mint 7 éve
Rodgers már IR-en vanezt ki mondta, Gruden vagy Sanyi? mert ami az egyik az amerikai közvetítéseknek, az a másik az otthoninak
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Rodgers már IR-en van
több mint 7 éve
puntolni akart, csak félrementmármint jó punt volt tökéletes coverage-dzsel
Kampman
---
több mint 7 éve
"He's not tough, he's North-Dakota-tough!" Jon GrudenAz egy másik FCS csapat kedves Jon, ráadásul nem is a Missouri Valleyban játszik, mint Wentz alma matere, a North Dakota State.
mustaine
több mint 7 éve
Kampman
28 290
puntolni akart, csak félrement
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Az elobb is ott lett volna agholor szvsz, na mindegy, kellett ez marBaszki el kell dobniTessék
zsojti
mustaine
több mint 7 éve
"He's not tough, he's North-Dakota-tough!" Jon Gruden
több mint 7 éve
MAC10!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Atyaég.
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Neaze mondtam h el kell dodni
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Baszki el kell dobni
több mint 7 éve
zsojti
4 063
Na valaki rugja valagba DP-t meg az O azt indulas
több mint 7 éve
Lehet Mózes nem fog többet folyósót nyitni a mérkőzésen. :/
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Egy vak és halott mozgássérült is jobban bíráskodna, mint ezek, na mentem aludni, mielőtt infarktust kapok. Peace to all!Következő Pecc meccsen találkozunk.
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Egy vak és halott mozgássérült is jobban bíráskodna, mint ezek, na mentem aludni, mielőtt infarktust kapok. Peace to all!
több mint 7 éve
bálnalekvár
695
azért szép lassan visszakapjuk a zebráktól az első heti fumble/előrepassz dolgot a győzelemért tolt driveból
akkorisredskins