Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 10 éve
Amugy Ben 5. TD je😀dddd kicsit beindullt😀ddherewegoSztem 3 meccs alatt az 5 TD Martavistől szintén elég kemény 😊
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Haley maradj!!
több mint 10 éve
TD !!Martavis te állllllaaaatttt mér voltá serult az elso 6 meccsen?😀dddherewegoTudja ő , hogy az alapszakasz csak bohóckodás a lényeg utána jön 😊
több mint 10 éve
Már drafton is imádtam ezt a húzást, eddig szépen megszolgálja a bizalmat.
több mint 10 éve
herewego
1 017
TD !!Martavis te állllllaaaatttt mér voltá serult az elso 6 meccsen?😀ddd
több mint 10 éve
csiszolatlan gyémánt ,aki egyre csiszoltabb 😀
" class="embed">
több mint 10 éve
xtaki
3 439
harmadik es kilenc..
több mint 10 éve
herewego
1 017
vajon miert szaladt ki...ezt most nem ertem.xtakiIlyenkor még ujrainditjak az orat szal nem gond
több mint 10 éve
xtaki
3 439
vajon miert szaladt ki...ezt most nem ertem.
több mint 10 éve
Nem volt meg pedig.
több mint 10 éve
es slantekkel, screenekkel nem lehet idot huzni csak futassal?Nem arrol van szo lehetseges-e. Ha behoznak 14 perc alatt 19 pontot meg is erdemlik hogy nyerjenek.6-8 perc futojatekkal menne el,de az most nem megy.xtaki
Ti jottok epp, 6-8 perc lazan ugrik ha jol csinaljatok es meg pont is lesz. A maradekban kell szerezniuk ket TD-t.Delonso_
több mint 10 éve
xtaki
3 439
Nem arrol van szo lehetseges-e. Ha behoznak 14 perc alatt 19 pontot meg is erdemlik hogy nyerjenek.6-8 perc futojatekkal menne el,de az most nem megy.
Ti jottok epp, 6-8 perc lazan ugrik ha jol csinaljatok es meg pont is lesz. A maradekban kell szerezniuk ket TD-t.Delonso_
több mint 10 éve
dinkaaa
1 044
Milyen kínosan figyelt, hogy be ne álljon elé Tomlin 😀😀😀DDDDDD
több mint 10 éve
Nem arrol van szo lehetseges-e. Ha behoznak 14 perc alatt 19 pontot meg is erdemlik hogy nyerjenek. Ti jottok epp, 6-8 perc lazan ugrik ha jol csinaljatok es meg pont is lesz. A maradekban kell szerezniuk ket TD-t.
több mint 10 éve
shagi0206
10 921
A picsába mit csinálnak a zebrák miért nem fújtak valamit ellenünk?Blaiseőszintén szólva vártam is a zászlót, gondoltam lesz egy holding, vagy valami. Aztán csodálkozva láttam, hogy sehol nincs 😊
több mint 10 éve
gyilkolni kell az órátHaggansEzért hiányolom a futást. Nélküle nehéz.
több mint 10 éve
gyilkolni kell az órát
" class="embed">
több mint 10 éve
xtaki
3 439
12 pont igy is sok 14 perc alatt.Delonso_12 pont akar 3-4 perc alatt is megvan...ha ugy jon ki a lepes.
több mint 10 éve
A picsába mit csinálnak a zebrák miért nem fújtak valamit ellenünk?
több mint 10 éve
12 pont igy is sok 14 perc alatt.