Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Szóval nem 😀És Flacco elit?Annyira mint Eli :p
Awesome88
ThundersNFL
több mint 7 éve
És Flacco elit?Egyértelmű.
Awesome88
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Mert RT szerintem kb annyira overratted QB, mint Romo, de ez csupán személyes vélemény, nem kell keresztre feszíteni érte.Miert?Nálatok jelenleg egy Viccpatrick is ligaelit QB lenne. 😀XDD tolem cserelhetunk iranyitotElindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
Adirotor
Cypress
Adirotor
több mint 7 éve
És Flacco elit?Annyira mint Eli :p
Awesome88
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
pfefe8
1 203
Tegyük hozzá, hogy ha nincs a remek D, akkor most kb 30-10 lenne a táblán.Most bizonyíthatnak a "sztárokkal" teletűzdelt támadók.
Cypress
Steelers fan
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
És Flacco elit?
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Wr minoseg hiany. Plusz ha passzol pl jesse james fekszik mint egy jo feleseg. Na most igy kinek merjen passzolni? Most mar er mondani szamit akar egy coates hiany is?
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Tegyük hozzá, hogy ha nincs a remek D, akkor most kb 30-10 lenne a táblán.
több mint 7 éve
FG lesz csakMit mondtaaam .D
Adirotor
több mint 7 éve
Miert?Nálatok jelenleg egy Viccpatrick is ligaelit QB lenne. 😀XDD tolem cserelhetunk iranyitotElindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
Adirotor
Cypress
több mint 7 éve
Hetfield, Meine, Dickinson, hirtelen akik eszembe jutnak és még ott vannak.A kedvenceimre gondoltam...Mindössze? Azért ennél szerencsére jóval kedvezőbb a helyzet. Maximum őket ismered.😊Jogos, és kihagytam minden idők legnagyobb hatású énekesét D Bowiet is. A régiek közül mindössze Bono, Dave Gahan és Jagger maradt.+ winehouseOffHát ez bazmeg király. Tíz éven belül elment, Prince, Whitney, Jacko most meg Ő. Szomorú vagyok...
Meghalt George Michael
On
Bazzani
Cypress
Adirotor
Cypress
fcancellara
Cypress
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Jesse james mit csinalt a foldon az int elott megint lol
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Nálatok jelenleg egy Viccpatrick is ligaelit QB lenne. 😀XDD tolem cserelhetunk iranyitotElindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
Adirotor
több mint 7 éve
Tomlin stoppol?
Draft
több mint 7 éve
A meccsen nyújtott teljesítményére utaltam. Ahogy Ricsiék is megemlítették, ahogy jön az első hiba, utána jellemzően csomagban a többi. Erre utaltamKiégett 😊Elindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
bcsarli
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
Winehouse inkább a 27-esek klubjába való, mint ebbe a sormintába 😊Jogos, és kihagytam minden idők legnagyobb hatású énekesét D Bowiet is. A régiek közül mindössze Bono, Dave Gahan és Jagger maradt.+ winehouseOffHát ez bazmeg király. Tíz éven belül elment, Prince, Whitney, Jacko most meg Ő. Szomorú vagyok...
Meghalt George Michael
On
Bazzani
Cypress
Adirotor
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Köszi, ennyi volt sajnos. BB gyenge szezont fut a sérülése óta.Soha nem adjuk fel, utolsó másodpercig harcolunk.
bcsarli
több mint 7 éve
Ennyi volt. Grat a Ravensnek.Azok a negatív hullámok....
Ez nem volt soha contender csapat.
Tibi76
Draft
több mint 7 éve
Am en nem tudom mit kell itt sirni steelers fanok, 7 pont hatrany meg van egy egesz negyed, siman meg lehet fordutani
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Következő fordulóban ezt még simán kiharcolhatja a Steelers, nekik hazai pályán a Browns kisujjból menni fog, a Ravens pedig megy a Bengalshoz, ami már inkább necces
több mint 7 éve
Nem vagyok nagy szakértő, de annyira látszott, hogy int lesz
Draft
több mint 7 éve
XDD tolem cserelhetunk iranyitotElindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
több mint 7 éve
Cypress
3 228
A kedvenceimre gondoltam...Mindössze? Azért ennél szerencsére jóval kedvezőbb a helyzet. Maximum őket ismered.😊Jogos, és kihagytam minden idők legnagyobb hatású énekesét D Bowiet is. A régiek közül mindössze Bono, Dave Gahan és Jagger maradt.+ winehouseOffHát ez bazmeg király. Tíz éven belül elment, Prince, Whitney, Jacko most meg Ő. Szomorú vagyok...
Meghalt George Michael
On
Bazzani
Cypress
Adirotor
Cypress
fcancellara
több mint 7 éve
Kiégett 😊Elindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
több mint 7 éve
Ennyi volt. Grat a Ravensnek. Ez nem volt soha contender csapat.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."