Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 7 éve
szép passz volt… Orrnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Nem gondoltam hogy 16 év felett bárki használja ezt az emojitEnis vicceltem 😂 Mar jo lesz ha nem picsaznak el minketJó, csak kétlem, hogy Matt Mooreral SB-be lehet jutni. Nem tudom Tannehill meddig lesz O, de sztem vele se. Ahhoz a védelemnek nagyon be kell durvulni, és Ajayinak is kelleni fognak a 200 yardos meccsei.A pats is kikapott a SB szezonban 41-14 re a kansastol 😀 ez nem jelent semmitIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
www.nfl.com/gamecenter/2016120401/2016/reg13/dolphins@ravens
gedam
Adirotor
shagi0206
Adirotor
több mint 7 éve
Enis vicceltem 😂 Mar jo lesz ha nem picsaznak el minketJó, csak kétlem, hogy Matt Mooreral SB-be lehet jutni. Nem tudom Tannehill meddig lesz O, de sztem vele se. Ahhoz a védelemnek nagyon be kell durvulni, és Ajayinak is kelleni fognak a 200 yardos meccsei.A pats is kikapott a SB szezonban 41-14 re a kansastol 😀 ez nem jelent semmitIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
gedam
Adirotor
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
www.youtube.com/watch?v=zGSE60aDVSkJó, csak kétlem, hogy Matt Mooreral SB-be lehet jutni. Nem tudom Tannehill meddig lesz O, de sztem vele se. Ahhoz a védelemnek nagyon be kell durvulni, és Ajayinak is kelleni fognak a 200 yardos meccsei.A pats is kikapott a SB szezonban 41-14 re a kansastol 😀 ez nem jelent semmitIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
gedam
Adirotor
shagi0206
Főleg ha ilyeneket dob 😊
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Jó, csak kétlem, hogy Matt Mooreral SB-be lehet jutni. Nem tudom Tannehill meddig lesz O, de sztem vele se. Ahhoz a védelemnek nagyon be kell durvulni, és Ajayinak is kelleni fognak a 200 yardos meccsei.A pats is kikapott a SB szezonban 41-14 re a kansastol 😀 ez nem jelent semmitIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
gedam
Adirotor
több mint 7 éve
A pats is kikapott a SB szezonban 41-14 re a kansastol 😀 ez nem jelent semmitIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
gedam
több mint 7 éve
Elsőnek money.Mindkettőt.Bell sokat fog kernilabdát vagy pénzt? 😊
Janek
shagi0206
iktriad
több mint 7 éve
gedam
5 902
Ismeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂be lettetek árazva:
Adirotor
több mint 7 éve
Mindkettőt.Bell sokat fog kernilabdát vagy pénzt? 😊
Janek
shagi0206
több mint 7 éve
no
7 277
mi meg is ertenenk egymast 😊Ennyi, a probléma csak az, hogy az NFL a "faszagyerek" faktor miatt lett az ami, ha ilyen átgondolatlan, következetlen bírói döntések befolyásolják egy-egy meccs kimenetelét, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy csökken a nézőszám. A userek a harcra kíváncsiak a fielden, nem balett előadásra.Na ez a hívás azért tényleg vicc már... Hova jut így az NFL?regen arrol ment a vita a hoki vagy ez kemenyebb. Ma mar a noi hoki is kemenyebb
Volford
no
Cypress
több mint 7 éve
Biztos hogy mi kezdjük a 2.-at?
több mint 7 éve
Brutálisan biztos lábú ez a TuckerA HighLong Snap-et Ő sem tudja megoldani.
Volford
több mint 7 éve
Gyenge a csoport, nekunk fujnak a birok, es szerencsesek vagyunkIsmeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂Csak gyengékkel játszotok
Adirotor
ThundersNFL
több mint 7 éve
Szar az O eddig.
több mint 7 éve
Ismeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂Csak gyengékkel játszotok
Adirotor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Brutálisan biztos lábú ez a Tucker
több mint 7 éve
Jó lenne FG-al megúszni.
több mint 7 éve
Ismeritek azt a viccet hogy mi igazabol szarok vagyunk es 10-5 el allunk? Mert en rengetegszer hallom mostanaban 😂
több mint 7 éve
de. a 72-es MiamiIsmered azt a viccet, hogy mit tesz a Patriots miután megveri a Ravenst egy AFC döntőben?Jobb poén lenne, ha nem szoptatok volna ki tőlük hazai pályán egy AFC-döntőn 😀Kikapcsolja az Xboxot 😊Megveri a Patst?Ez a Flacco mekkora fillérbaszó.😀 30 millát keres egy évben, erre kiszurja az O-line szemét xboxokkal.😀Ismered azt a viccet, hogy mit tesz a Ravens, hogyha bejut a play offba? 😊
balintbaba
ervinator
iktriad
ervinator
Kampman
balintbaba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz