Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Like BradyElindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
balintbaba
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Elindult lefelé a lejtőn BIG Ben...Kiégett?
Volford
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Ez ennyi volt!
több mint 7 éve
Elindult lefelé a lejtőn BIG Ben...
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Mindössze? Azért ennél szerencsére jóval kedvezőbb a helyzet. Maximum őket ismered.😊Jogos, és kihagytam minden idők legnagyobb hatású énekesét D Bowiet is. A régiek közül mindössze Bono, Dave Gahan és Jagger maradt.+ winehouseOffHát ez bazmeg király. Tíz éven belül elment, Prince, Whitney, Jacko most meg Ő. Szomorú vagyok...
Meghalt George Michael
On
Bazzani
Cypress
Adirotor
Cypress
több mint 7 éve
FG lesz csak
több mint 7 éve
Köszi, ennyi volt sajnos. BB gyenge szezont fut a sérülése óta.
több mint 7 éve
BigBen mekkora fasz passz
Draft
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Ez így tv-n keresztül nagyon látszott.
több mint 7 éve
Jók vagyunk ! 😊MOSLEY !
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Cypress
3 228
A büdös kurva életbe!
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Jogos, és kihagytam minden idők legnagyobb hatású énekesét D Bowiet is. A régiek közül mindössze Bono, Dave Gahan és Jagger maradt.+ winehouseOffHát ez bazmeg király. Tíz éven belül elment, Prince, Whitney, Jacko most meg Ő. Szomorú vagyok...
Meghalt George Michael
On
Bazzani
Cypress
Adirotor
több mint 7 éve
Nem gondoltam volna azért hogy ennyire egyértrlmű lesz. Az edzők között is komoly különbség van.Nem is egyértelmű, most egy TD a különbség. Amúgy miért útáljátok így Tomlint? 😀
Tibi76
Volford
Pontokban.
Játékban sokkal több.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
En se ertem hozott 2 super bowlt es folyamat PO csapat vagytokNem gondoltam volna azért hogy ennyire egyértrlmű lesz. Az edzők között is komoly különbség van.Nem is egyértelmű, most egy TD a különbség. Amúgy miért útáljátok így Tomlint? 😀
Tibi76
Volford
több mint 7 éve
Nem gondoltam volna azért hogy ennyire egyértrlmű lesz. Az edzők között is komoly különbség van.Nem is egyértelmű, most egy TD a különbség. Amúgy miért útáljátok így Tomlint? 😀
Tibi76
több mint 7 éve
Tucker egy állat....
Draft
több mint 7 éve
Offironikusabban nem is zárulhatna ez az év, hogy a last christmas énekese pont karácsonykor hal meg...
Meghalt George Michael
On
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Nem gondoltam volna azért hogy ennyire egyértrlmű lesz. Az edzők között is komoly különbség van.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Cyp egyre gondoltunk 😊
Draft
több mint 7 éve
+ winehouseOffHát ez bazmeg király. Tíz éven belül elment, Prince, Whitney, Jacko most meg Ő. Szomorú vagyok...
Meghalt George Michael
On
Bazzani
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
www.youtube.com/watch?v=SYqzmif3dOsTe is a negatív hullámaidHozzám és a negatív hangokhoz 😀Hova?Csatlakoztál? 😀Foxboróban...Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...Hol vernénk meg ilyen játékkal a Pats-et?
Tibi76
bcsarli
ThundersNFL
Volford
ThundersNFL
Volford
ThundersNFL
több mint 7 éve
Vaspor
83
Ez Shitpump
több mint 7 éve
Te is a negatív hullámaidHozzám és a negatív hangokhoz 😀Hova?Csatlakoztál? 😀Foxboróban...Egyértelműen jobb a Ravens. Jobb is így, po esetén nem lenne változás...Hol vernénk meg ilyen játékkal a Pats-et?
Tibi76
bcsarli
ThundersNFL
Volford
ThundersNFL
Volford
Draft