Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
A birok fogalmatlanok voltak, de igazabol nem mulott azon a 3 ponton semmi vegul.En mashonnan kozelitem meg a dolgot.
Ez nagy nulla volt mindket csapattol... nalunk legalabb ertheto miert, de hogy ez a PIT hogy 11-0... a szezon kerdese.
Es ha valoban ennyire telik az AFC Northtol (a Browns 8-3-a is fejvakaros), komolyan mondom menjen inkabb a KC / TEN a SB-ba...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
KeyG
9 323
Nem gondoltam , hogy ilyen korulmenyek kozott sikerul felbaszni engem. Sima L-re szamitottam , de amit itt muveltek az csalas. Ha a Steelers ellen lenne is ezt mondanam...
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Norbi180
669
Félidö elött simán td vettek el,itt a végén meg kurvára nem volt meg.
több mint 3 éve
prérifarkas
597
Koszönjétek meg a biroknak ezt a mecset,így el elcsalni mer ez kurvára nem volt meg.Mindig a bírok, minden meccsen. Tudom.
Norbi180
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
JH time managementjének is köszönhetjük
több mint 3 éve
Gabor81
803
annyit nem er a borton. hm. 😂 vagy nagyban vagy sehogy. a kicsi kihagasokat kis tetellel stat alapjan jobban buntetik.2000€? 😀gyorsan ird mennyit. mert telon vagyok veluk.Minden megoldas erdekel 😉Fumbli rendel!nektek vagy nekunk legyen? 🙃
RedFive
Gabor81
RedFive
Gabor81
Negritis
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
prérifarkas
597
A W az W. Itt nem volt senkinek sem könnyű, kösz Ravens edző.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Kár, hogy megadták, nekimehettünk volna az inch-nek
több mint 3 éve
fcancellara
1 559
mocskos féreg bírók, meg mittomén kik csak utáljuk őket!
több mint 3 éve
Klemó
5 498
Méltó a vége.....hát na.....vegyük ezt egy vesztes meccsnek.....a többit meg húzzuk be...
több mint 3 éve
Jol van. Hat helytalltunk egy ilyen kerettel. Koszonom a kozos meccsnezest es gratulalok minden Martinasznak! 😔
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
Nyilván, 12 pontos győzelemre fogadtam. Köszi Edmunds
több mint 3 éve
Norbi180
669
Koszönjétek meg a biroknak ezt a mecset,így el elcsalni mer ez kurvára nem volt meg.
több mint 3 éve
Gabor81
803
bar meg megoldhato
több mint 3 éve
fcancellara
1 559
háakkorennyi
több mint 3 éve
Na, csak elcsaltuk végre! Jó éjt mindenkibe! 😀
több mint 3 éve
2000€? 😀gyorsan ird mennyit. mert telon vagyok veluk.Minden megoldas erdekel 😉Fumbli rendel!nektek vagy nekunk legyen? 🙃
RedFive
Gabor81
RedFive
Gabor81
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gabor81
803
elkestel.
több mint 3 éve
Gabor81
803
gyorsan ird mennyit. mert telon vagyok veluk.Minden megoldas erdekel 😉Fumbli rendel!nektek vagy nekunk legyen? 🙃
RedFive
Gabor81
RedFive
több mint 3 éve
Gabor81
803
did they give it to him. hat kb ilyen a meccs is. ok sem tudjak odafentrol mi tortenik.
több mint 3 éve
Minden megoldas erdekel 😉Fumbli rendel!nektek vagy nekunk legyen? 🙃
RedFive
Gabor81
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!