NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 595
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
Andrews a palyan!!! 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Na mi támadunk először, lássuk: Canada biztos valami király dolgot talált ki a szünetben.Felhivta Norbit a szunetben.
Szokol
- csereljek iranyitot?
- cserelj.
Es nem tette. ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Lett INT? Nem! Akkó?Na mi támadunk először, lássuk: Canada biztos valami király dolgot talált ki a szünetben.Az lett.
Szokol
Tibi76
több mint 1 éve
no
7 283
peldaul itt 10 evvel ezelott az elkaponak nem lenne dereka
több mint 1 éve
Na mi támadunk először, lássuk: Canada biztos valami király dolgot talált ki a szünetben.Az lett.
Szokol
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
no
7 283
Peters milyen kis punci lett.ez egy egy punci jatek lett miert pont a vedok ne nyavogjanak
Szokol
több mint 1 éve
Peters milyen kis punci lett.
több mint 1 éve
Na mi támadunk először, lássuk: Canada biztos valami király dolgot talált ki a szünetben.
több mint 1 éve
no
7 283
labdaszerzesben jok vagyunk de az Trubi dontese volt hogy bedobja egy zsebkedonyi teruletre 4 koze vagy a tiszta uresen allo elkaponak es sajnos nem a D magiaja. TD nem lett volna de probalkozhatott volna ujra ha az ingyen konnyu celpontot dobja vagy kihajitja az ido miatt. .Trubisky átmegy rajtunk 1 perc alatt.So so. 50 50.
KeyG
D faktor 2 intellenunk mindenkinek van faktoraTrubisky átmegy rajtunk 1 perc alatt.Ebben azért benne volt a Pickens-faktor is.
KeyG
Szokol
no
gabor25
több mint 1 éve
no
7 283
Indianszokdellesben uresen az elkapo, de ha o a kedvence akkor o a kevence
több mint 1 éve
Nem lehet azt mondani h hem támadjuk a pálya közepét 🤣
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Trubisky átmegy rajtunk 1 perc alatt.So so. 50 50.
KeyG
D faktor 2 intellenunk mindenkinek van faktoraTrubisky átmegy rajtunk 1 perc alatt.Ebben azért benne volt a Pickens-faktor is.
KeyG
Szokol
no
több mint 1 éve
gedam
5 905
ezé nem dob pickett középre
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
11 passz 2 int, bravó!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Quadriple coverage-be, hát ez nagyon merész!
több mint 1 éve
Kinek az ötlete volt ez az ember istenem
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Ahol Traubi van ott Int is lesz.Tobb is. ☺
RedFive
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Nem tudom, mit izgultok
több mint 1 éve
Ez egy barom!
több mint 1 éve
De a legfontosabb kérdés: hol van Norbi???Nincs itt, tehát jó helyen van...
Szokol
több mint 1 éve
no
7 283
Hogyne lenneDe a legfontosabb kérdés: hol van Norbi???Nincs LJ, nincs kit szídni. 😃
Szokol
KeyG
Szereti GR-t is
több mint 1 éve
ezazzz!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv