Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
2 napja
Odanézz mekkora arca van az AFC 3. kiemelttel a háta mögött.Jézus isten, mi a faszom volt ez...Steelers fan vagy és a PO a tét. Persze, hogy nézed.
De kurva mazochista vagyok hogy nézem ezt
tenorx
iktriad
2 napja
Azért nem annyira persze, vagy 10 hete maximum highlightsot néztem, mert felbasz ez a csapat.Jézus isten, mi a faszom volt ez...Steelers fan vagy és a PO a tét. Persze, hogy nézed.
tenorx
iktriad
2 napja
Jézus isten, mi a faszom volt ez...Steelers fan vagy és a PO a tét. Persze, hogy nézed.
tenorx
2 napja
Idealis vilagban ez valoban igy lenne, de minden heten latunk arra peldat, hogy messze vagyunk attolNem kell szabálytalankodni, nem lesz zászló47 yardos futás ment a levesbe...Egy kamu zaszlo miatt
iktriad
casaubon
tenorx
(Amugy az amerikai kozvetitesben el is magyaraztak, miert nem volt szabalytalan)
2 napja
Ezt tuti chat gptvel hívták és nem saját kútfőből
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Az igen
2 napja
Jézus isten, mi a faszom volt ez...De kurva mazochista vagyok hogy nézem ezt
2 napja
Milyen tökös hívás ez a Ravenstől!
2 napja
Nem kell szabálytalankodni, nem lesz zászló47 yardos futás ment a levesbe...Egy kamu zaszlo miatt
iktriad
casaubon
2 napja
De nekünk a Skins ellen a full sèrülès veszèlyes hit drop tacklre semmit nem dobtak.....(a győzelem nem azon múlt persze, csak hát ugye....)
2 napja
ahahha, ekkora kamut
2 napja
Húú erősen kezdenek a zebrák 🤦🤦🤦The league's hottest playmakers...
dande2
2 napja
Mondjuk igy is 20+ yard lett belole47 yardos futás ment a levesbe...Egy kamu zaszlo miatt
iktriad
casaubon
2 napja
Húú erősen kezdenek a zebrák 🤦🤦🤦
2 napja
Nem érdekel a flag, ez kurva kínos volt akkor is ha visszafújták.
2 napja
47 yardos futás ment a levesbe...
2 napja
Highest paid defense
2 napja
A bukottak csatája lesz ez a mérkőzésEpic meccsre számítok. Nem bíztos, hogy jó lesz, de epic igen. 😀
KeyG
2 napja
A bukottak csatája lesz ez a mérkőzés
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
2:20, ARENA4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!