Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 9 éve
Igazad van, de ha egyszer idegesít, akkor idegesít. Nem provokatív dolgok ezek, hanem primitívek. Na mindegy, az urak nézzenek fel az eredményjelzőre, a többieknek pedig nyugodalmas jó éjszakát kívánok. (Bellnek pedig mihamarabbi felépülést)Sztem ne ajadj fönt minden prov hsz-en. Tök mindegy ki mi jelenleg 7-0 nektek. Andynrk össze krll kspnia magát a komoly meccsekre,,,Ez a FOS Bengals, de tényleg. Bármennyire is jók Daltont egyszerűen nem tudom komolyan venni, még Vickben is nagyobb potenciált látok. Szomorú vagyok.😀 ha még egy ilyen szar csapattól is kikaptok, az mit mond el rólatok?
Cypress
megyerikrisz
kishaszi
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
A fórummotor meg mondjon le!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
Valóban nem volt jó Ben, de ez várható volt valahol a sérülése után, ettől függetlenül Tomlinék elbasztak 40 másodpercet fölöslegesen, pedig (többek között) azért kapják a fizrtésüket, hogy ilyenekre figyeljenek.De most komolyan, hogy lehet ilyen amatőr egy NFL csapatot irányító staff? Vegyenek fel erre valakit, ha már senki nem képes számolni közülük. Ezt az L-t nyugodtan be lehet írni Tomlinéknak.Nézzük reálisan a dolgokat: Ben qrta el, méghozzá eléggé. A mi labdaszerzéseinkből nem tudott pontot szerezni az O, pedig ott lezárhattuk volna a meccset, a Ben által eladott labdákból meg hoztak 10 pontot, és azzal nyertek. Ez nem Tomlin hibája.
Shilkor
Jan
több mint 9 éve
De most komolyan, hogy lehet ilyen amatőr egy NFL csapatot irányító staff? Vegyenek fel erre valakit, ha már senki nem képes számolni közülük. Ezt az L-t nyugodtan be lehet írni Tomlinéknak.Nézzük reálisan a dolgokat: Ben qrta el, méghozzá eléggé. A mi labdaszerzéseinkből nem tudott pontot szerezni az O, pedig ott lezárhattuk volna a meccset, a Ben által eladott labdákból meg hoztak 10 pontot, és azzal nyertek. Ez nem Tomlin hibája.
Shilkor
több mint 9 éve
Sztem ne ajadj fönt minden prov hsz-en. Tök mindegy ki mi jelenleg 7-0 nektek. Andynrk össze krll kspnia magát a komoly meccsekre,,,Ez a FOS Bengals, de tényleg. Bármennyire is jók Daltont egyszerűen nem tudom komolyan venni, még Vickben is nagyobb potenciált látok. Szomorú vagyok.😀 ha még egy ilyen szar csapattól is kikaptok, az mit mond el rólatok?
Cypress
megyerikrisz
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Köszi, mindenkinek.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Ha nézem, tuti kikapunk 😊
több mint 9 éve
herewego
1 017
Valaki légyszi írja be mi volt az utolsó 12mp-ben.Bryant elkapta olyan 20 yard korul, 4mp volt vissza Brown tisztan volt az endzoneba de Ben tul dobta 1-2 yardal az endzone utan fogta meg. Kikaptunk
Ott szállt el a streamem 😕
nasheem
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Valaki légyszi írja be mi volt az utolsó 12mp-ben.Bryantnek ment egy passz, kifutott. 18 yardoson voltunk, Ben túldobta, vége.
Ott szállt el a streamem 😕
nasheem
több mint 9 éve
Ez a FOS Bengals, de tényleg. Bármennyire is jók Daltont egyszerűen nem tudom komolyan venni, még Vickben is nagyobb potenciált látok. Szomorú vagyok.😀 ha még egy ilyen szar csapattól is kikaptok, az mit mond el rólatok?
Cypress
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Híresen jók vagyunk a challange és time managment szempontjából.De most komolyan, hogy lehet ilyen amatőr egy NFL csapatot irányító staff? Vegyenek fel erre valakit, ha már senki nem képes számolni közülük. Ezt az L-t nyugodtan be lehet írni Tomlinéknak.az 40 sec még hiányozhat, amit ajándékba adtunkTényleg hiányzik...
Shilkor
vontod
Shilkor
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
Nasheem: 2 passz. 1 jo. Az end zoneost kìvül kaphatta csak el Brown
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Ez a FOS Bengals, de tényleg. Bármennyire is jók Daltont egyszerűen nem tudom komolyan venni, még Vickben is nagyobb potenciált látok. Szomorú vagyok.A D ma nagyot alakított, sikeresen limitálta Daltont, azonban az O ma képtelen volt élni a lehetőségekkel. Ennyi. A minősítést meg tartsd meg magadnak. Elvégre 7-0-al állnak ugye...
Cypress
több mint 9 éve
Valaki légyszi írja be mi volt az utolsó 12mp-ben. Ott szállt el a streamem 😕
több mint 9 éve
Bohózat.
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Grat. Nézzük a pozitívumot...oh wait. Bell out, Bennek ki tudja mennyire tett jót ez a mai meccs. A többit eddig is tudtuk (nem vagyunk rosszak, de lúzerek és a bengals sem olyan acélos)
több mint 9 éve
metaxa17
306
Ez rohadt jó meccs volt. Holnap megnézem hd-ben is.
több mint 9 éve
De most komolyan, hogy lehet ilyen amatőr egy NFL csapatot irányító staff? Vegyenek fel erre valakit, ha már senki nem képes számolni közülük. Ezt az L-t nyugodtan be lehet írni Tomlinéknak.az 40 sec még hiányozhat, amit ajándékba adtunkTényleg hiányzik...
Shilkor
vontod
több mint 9 éve
Cypress
3 228
Ez a FOS Bengals, de tényleg. Bármennyire is jók Daltont egyszerűen nem tudom komolyan venni, még Vickben is nagyobb potenciált látok. Szomorú vagyok.
több mint 9 éve
Gratulálok a Cicáknak. Ma ti voltatok a jobbak.
több mint 9 éve
Besza, Behu
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
INT
több mint 9 éve
metaxa17
306
Kiszurkolom a meccset mindkét csapatnak 😀
több mint 9 éve
az 40 sec még hiányozhat, amit ajándékba adtunkTényleg hiányzik...
Shilkor