Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem kell. A mostani Samuel, Ridley, Conner hármas bőven elég lett volna a több futásra. Persze ártani nem árt, de erre fogni nem lehet. Rossz volt az egész elképzelése az új OC-nak és hiába volt kreatívabb, mint az elődje, összességében több kárt okozott, mint hasznot. Mondjuk az már a Séf hibája, hogy hagyta...Tényleg gondolkozzon el Fitchner, hogy jövőre BB utolsó évére jó-e az az irány, hogy pályafutása legtöbbjét passzoltatja szerencsétlennel egy szezonon belül. Ez faszság, nem érdekel a legtöbb TD meg yard.Igen, le kell venni Ben passz számait, de akkor kell egy erőfutó Conner mellé
Szokol
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Tényleg gondolkozzon el Fitchner, hogy jövőre BB utolsó évére jó-e az az irány, hogy pályafutása legtöbbjét passzoltatja szerencsétlennel egy szezonon belül. Ez faszság, nem érdekel a legtöbb TD meg yard.Igen, le kell venni Ben passz számait, de akkor kell egy erőfutó Conner mellé
Szokol
több mint 5 éve
Írjad már hogy továbbjutunk, eddig jöttek a tippjeid 😀Jön Boswell....oh waitEzt a nevet soha többé ne mond ki, ha nem akarod, hogy agyvérzést kapjak...
Fast Willie
Cypress
több mint 5 éve
Tényleg gondolkozzon el Fitchner, hogy jövőre BB utolsó évére jó-e az az irány, hogy pályafutása legtöbbjét passzoltatja szerencsétlennel egy szezonon belül. Ez faszság, nem érdekel a legtöbb TD meg yard.
több mint 5 éve
2018 - Ben's Big Year 😊
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Jön Boswell....oh waitEzt a nevet soha többé ne mond ki, ha nem akarod, hogy agyvérzést kapjak...
Fast Willie
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Tehát beszartunk?Eddig melegítettünk, és megvártak, amíg tv elé kerülök. 😀 Most jön az igazi meccs.
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Na! 69 like-om van, tehát nekem már jóóóóóóó
több mint 5 éve
Vegre valami!
több mint 5 éve
Írjad már hogy továbbjutunk 😊Most megvolt a 3&Out, jön BB és egy olyan driveot fog vezetni, hogy beszarsz.Nekem is sok hülyeséget beszél a gyerek! 😀Hi Mindenkinek,Nekem a kislányom azt mondta h továbbjutunk!
Simán behúzzuk a mai gamet, tudom, mert ezt álmodtam tegnap éjjel.
Cypress
steelwolf
Szokol
Cypress
több mint 5 éve
Íme -))))) Juju 😊
több mint 5 éve
Okos gondolat 1 az 1-ben hagyni az ellenfél legjobb elkapóját, nem kell rá besegíteni, az hülyeség.
több mint 5 éve
Na végre, JuJu
" class="embed">
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Jön Boswell....oh wait
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Tehát beszartunk?
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Jujjjjuuuuujjjjj
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Az 5000-et el is felejtettem.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Hol a drive?Most megvolt a 3&Out, jön BB és egy olyan driveot fog vezetni, hogy beszarsz.Nekem is sok hülyeséget beszél a gyerek! 😀Hi Mindenkinek,Nekem a kislányom azt mondta h továbbjutunk!
Cypress
steelwolf
Szokol
Cypress
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Most megvolt a 3&Out, jön BB és egy olyan driveot fog vezetni, hogy beszarsz.Nekem is sok hülyeséget beszél a gyerek! 😀Hi Mindenkinek,Nekem a kislányom azt mondta h továbbjutunk!
Cypress
steelwolf
Szokol
több mint 5 éve
Hi Mindenkinek,A keresztlányom meg azt hogy az apja épít egy jégvarázs palotát neki.Tv-vel, fürdőszobával...
Cypress
Esélyes az is. 😀
több mint 5 éve
Tomlin azt hiszi h a Wire-ben van, és árulja a cuccot a sarkon! Vagy miért áll úgy mint egy fasz?
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Közönségcsalogató meccs!A vakokat és gyengénlátókat szolgáljuk ki
bcsarli
több mint 5 éve
Közönségcsalogató meccs!
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Fort ma egész jól tolja
több mint 5 éve
Nekem is sok hülyeséget beszél a gyerek! 😀Hi Mindenkinek,Nekem a kislányom azt mondta h továbbjutunk!
Cypress
steelwolf