Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Jaja, es akkor mar csak egy safety kell es nyerunk is. Ma ez az O igy ranezesre onerobol a zuhanyzoig lesz kepes csak eljutni. Remelem ram cafolnak!Megvárjuk, míg fordítanak? Arra várhatunk😊 Asszem kellene egy Def TD tőlünk (mármint mi szerezzük!)A Browns zárkózott egy Td-vel.Ők küzdenek értünk, mi nem küzdünk magunkért 😊
Gergőke
bcsarli
Fast Willie
több mint 5 éve
Hi Mindenkinek,Nekem a kislányom azt mondta h továbbjutunk!
Simán behúzzuk a mai gamet, tudom, mert ezt álmodtam tegnap éjjel.
Cypress
több mint 5 éve
Hányadék az egész. Bebaszna, ha Mayfieldek behúznák.
" class="embed">
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Hi Mindenkinek, Simán behúzzuk a mai gamet, tudom, mert ezt álmodtam tegnap éjjel.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Megvárjuk, míg fordítanak? Arra várhatunk😊 Asszem kellene egy Def TD tőlünk (mármint mi szerezzük!)A Browns zárkózott egy Td-vel.Ők küzdenek értünk, mi nem küzdünk magunkért 😊
Gergőke
bcsarli
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Az OL elég erőtlen ma
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Bill Belichick sosem üvölt, csak, amikor ellenük csalnakA Browns zárkózott egy Td-vel.
GergőkeTJ Watt átüvöltött Baker Mayfieldnek, hogy let's goooooo!Inkább BB-re üvöltene! 😊
Fast Willie
steelwolf
több mint 5 éve
A Browns zárkózott egy Td-vel.Ők küzdenek értünk, mi nem küzdünk magunkért 😊
Gergőke
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Ne spiolerezzetek, please! Szeretném "élőben" átélni, ahogy kiesünk😊
több mint 5 éve
A Browns zárkózott egy Td-vel.
Gergőke
TJ Watt átüvöltött Baker Mayfieldnek, hogy let's goooooo!Inkább BB-re üvöltene! 😊
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
TJ Watt átüvöltött Baker Mayfieldnek, hogy let's goooooo!
több mint 5 éve
20-14 a Ravensnek!...
több mint 5 éve
A Browns zárkózott egy Td-vel.
" class="embed">
több mint 5 éve
Mikey
18 728
A pick-six nekem tetszett. A szilveszteri kabaré többi része nem.Visszaolvastam az utolsó két oldalt. Bengals szurkolóknak tilos hozzászólni, vagy mi? 😂Felvilágosítalak, hogy a meccs már a szilveszteri kabaré része
Ne nyerjünk már, lécci. Akkor 100% hogy marad Marv.
Mikey
Fast Willie
több mint 5 éve
Nem értem h miért nem lehet bedarálni ezt a Bengalst!Most mondjam hogy séfbácsi a nagy motivátor ennyire tudja feltüzelni a csapatot egy sorsdöntő meccsre?
Balfasz banda!
Meglehet nézni a Ravens hozzáállását!
steelwolf
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
Ennel azert tobb kaparast vartam en is az O#-tol. Mint a durcas ovodas kisfiuk, vilagfajdalmuk van hogy meg palyan kell lenniuk. Kiabrandito...
több mint 5 éve
Nem értem h miért nem lehet bedarálni ezt a Bengalst! Balfasz banda!
Meglehet nézni a Ravens hozzáállását!
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Visszaolvastam az utolsó két oldalt. Bengals szurkolóknak tilos hozzászólni, vagy mi? 😂Felvilágosítalak, hogy a meccs már a szilveszteri kabaré része
Mikey
több mint 5 éve
Visszaolvastam az utolsó két oldalt. Bengals szurkolóknak tilos hozzászólni, vagy mi? 😂Szerintem Te vagy az első Bengalsos hozzászóló 😊
Mikey
Üdv 😊
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Visszaolvastam az utolsó két oldalt. Bengals szurkolóknak tilos hozzászólni, vagy mi? 😂Bazze: a legegyszerűbb válasz arra a kérdésre, hogy mi volt Tomlinék célja a meccs előtt?
Mikey
több mint 5 éve
Visszaolvastam az utolsó két oldalt. Bengals szurkolóknak tilos hozzászólni, vagy mi? 😂A cicáknál most az IR a divat, gondoltuk a szurkolók is ott vannak!
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 728
Visszaolvastam az utolsó két oldalt. Bengals szurkolóknak tilos hozzászólni, vagy mi? 😂Ne nyerjünk már, lécci. Akkor 100% hogy marad Marv.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Remélem a Stanfordot legalább lenyomja a Pitypangerz
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Nem mintha a fikázás különösebben érdekelne...megszoktam már, hogy akik érdemi véleményt merészelnek megfogalmazni, azokat könnyű betámadni...de ugye ez egy fórum, tehát benne van a paklibanNem értem én sem, hogy miért hanyagoljuk a futást, de biztos volt vmi deal Bell nélkül a háttérben...Nyugi, nem vészes amit csinálsz. BB szerintem is szar önmagához képest idén, de összetettebb az O probléma annál, hogy ráhúzzuk a lepedőt.Szurkolok én és a kedvenc játékosom Ben. De azért látom, amit látok...bocs, ha le merem írniés ki miatt van a legtöbb yard te nagyonokos? fmiélrt nem lehet szurkolni normálisan a csapatodnak, csak fikázni legjobb játékosainkat örökké.. vagy te szobri vagy álnéven?Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
chvs
GO STEELERS
Fast Willie