NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
150
22
19:00, Arena4
Chicago Bears - New England Patriots
114
14
19:00
Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
84
10
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
58
15
NFL Redzone - week 10
49
9
19 órától, NET4+
Tampa Bay Buccaneers - San Francisco 49ers
27
9
19:00, DAZN
Indianapolis Colts - Buffalo Bills
25
11
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Nem értem én sem, hogy miért hanyagoljuk a futást, de biztos volt vmi deal Bell nélkül a háttérben...Nyugi, nem vészes amit csinálsz. BB szerintem is szar önmagához képest idén, de összetettebb az O probléma annál, hogy ráhúzzuk a lepedőt.Szurkolok én és a kedvenc játékosom Ben. De azért látom, amit látok...bocs, ha le merem írniés ki miatt van a legtöbb yard te nagyonokos? fmiélrt nem lehet szurkolni normálisan a csapatodnak, csak fikázni legjobb játékosainkat örökké.. vagy te szobri vagy álnéven?Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
chvs
GO STEELERS
Fast Willie
Szokol
több mint 5 éve
Nyugi, nem vészes amit csinálsz. BB szerintem is szar önmagához képest idén, de összetettebb az O probléma annál, hogy ráhúzzuk a lepedőt.Szurkolok én és a kedvenc játékosom Ben. De azért látom, amit látok...bocs, ha le merem írniés ki miatt van a legtöbb yard te nagyonokos? fmiélrt nem lehet szurkolni normálisan a csapatodnak, csak fikázni legjobb játékosainkat örökké.. vagy te szobri vagy álnéven?Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
chvs
GO STEELERS
Fast Willie
több mint 5 éve
Tudod gyárthatod te a legtöbb yardot meg vezetheted a ligát passzolt yardokban, de ezt a játékot még mindíg pontra játszják, abból pedig idén jócskán hagytunk bent Bennek és Boswellnek hála.és ki miatt van a legtöbb yard te nagyonokos? fmiélrt nem lehet szurkolni normálisan a csapatodnak, csak fikázni legjobb játékosainkat örökké.. vagy te szobri vagy álnéven?Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
chvs
" class="embed">
több mint 5 éve
Ad 1. Ezek vagyunk mi steelers szurkerekés ki miatt van a legtöbb yard te nagyonokos? fmiélrt nem lehet szurkolni normálisan a csapatodnak, csak fikázni legjobb játékosainkat örökké.. vagy te szobri vagy álnéven?Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
chvs
Ad 2. Nagyrészt ugyanúgy látom én is.
Ad 3. azért mégmert valaki úgy gondolja hogy rá kell mutatni a hibákra (pölö ben meccsenkénti int-jére) még nem utálja a csapatot.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
chvs
86
akkor túlkompenzálsz, ezen dolgoznék a helyedbenSzurkolok én és a kedvenc játékosom Ben. De azért látom, amit látok...bocs, ha le merem írniés ki miatt van a legtöbb yard te nagyonokos? fmiélrt nem lehet szurkolni normálisan a csapatodnak, csak fikázni legjobb játékosainkat örökké.. vagy te szobri vagy álnéven?Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
chvs
GO STEELERS
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Szurkolok én és a kedvenc játékosom Ben. De azért látom, amit látok...bocs, ha le merem írniés ki miatt van a legtöbb yard te nagyonokos? fmiélrt nem lehet szurkolni normálisan a csapatodnak, csak fikázni legjobb játékosainkat örökké.. vagy te szobri vagy álnéven?Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
chvs
GO STEELERS
több mint 5 éve
chvs
86
és ki miatt van a legtöbb yard te nagyonokos? fmiélrt nem lehet szurkolni normálisan a csapatodnak, csak fikázni legjobb játékosainkat örökké.. vagy te szobri vagy álnéven?Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
A Chargers sztem a legkomplettebb AFC csapat, de egy félidő alatt begyalultuk őket a földbe. A másodikban meg hagytuk magunkat beszántaniA Chargers bivaly csapat, benne volt a L, a Denver és az Oakland lett volna könnyebben hozható, de igazából mindegy.Nyerni fogunk, ez nem kérdés, hogy a második félidőre összekapjuk magunkat, de semmire nem lesz elég. Szerintem legbelül mindenki tudja, hogy kihagytunk három ziccert, a Saints ellen pedig beleadtunk mindent (sztem év meccsét játszottuk csapatszinten), de a sporik megvertek minket.Tomlin feladtaAzért ez nem behozhatatlan, 0-21-ről is jöttünk már vissza.
Fast Willie
Jan
A Raiders és Chargers meccseken ment ez el, illetve a legelső döntetlent nyerni kellett volna
Fast Willie
A lényeg hogy évek óta nem tudunk túllépni azon, hogy gyenge csapatok ellen érthetetlenül sz.rok vagyunk.
Jan
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Van, de túl sokat hibázik ahhoz, hogy igazi győzelmi esélyeink legyenek. Dobná ki a picsába az int helyett, mint Rodgers. Ő még elhiszi, hogy az 50-50-es szitukból nagyszázalékban ő jön ki győztesen a mai formájában is, ami nem igaz, mint látjukHát csak van egy kis köze a legtöbb yardhoz Lőcsnek is, nem?Én nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZ
Szokol
Fast Willie
Szokol
több mint 5 éve
A Chargers bivaly csapat, benne volt a L, a Denver és az Oakland lett volna könnyebben hozható, de igazából mindegy.Nyerni fogunk, ez nem kérdés, hogy a második félidőre összekapjuk magunkat, de semmire nem lesz elég. Szerintem legbelül mindenki tudja, hogy kihagytunk három ziccert, a Saints ellen pedig beleadtunk mindent (sztem év meccsét játszottuk csapatszinten), de a sporik megvertek minket.Tomlin feladtaAzért ez nem behozhatatlan, 0-21-ről is jöttünk már vissza.
Fast Willie
Jan
A Raiders és Chargers meccseken ment ez el, illetve a legelső döntetlent nyerni kellett volna
Fast Willie
A lényeg hogy évek óta nem tudunk túllépni azon, hogy gyenge csapatok ellen érthetetlenül sz.rok vagyunk.
több mint 5 éve
Hát csak van egy kis köze a legtöbb yardhoz Lőcsnek is, nem?Én nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZ
Szokol
Fast Willie
több mint 5 éve
Denver meccset ki ne hagyd!Nyerni fogunk, ez nem kérdés, hogy a második félidőre összekapjuk magunkat, de semmire nem lesz elég. Szerintem legbelül mindenki tudja, hogy kihagytunk három ziccert, a Saints ellen pedig beleadtunk mindent (sztem év meccsét játszottuk csapatszinten), de a sporik megvertek minket.Tomlin feladtaAzért ez nem behozhatatlan, 0-21-ről is jöttünk már vissza.
Fast Willie
Jan
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Nézd, a ligában a legtöbb yardot gyártjuk, a legjobb a RZ hatékonyságunk, mégsem rakunk fel elég pontot. Na, miért? Mert a legszarabb helyen eladjuk a labdákat: Ben és a fumble-ök. Ja és persze BOZÉn nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
Szokol
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Nyerni fogunk, ez nem kérdés, hogy a második félidőre összekapjuk magunkat, de semmire nem lesz elég. Szerintem legbelül mindenki tudja, hogy kihagytunk három ziccert, a Saints ellen pedig beleadtunk mindent (sztem év meccsét játszottuk csapatszinten), de a sporik megvertek minket.Tomlin feladtaAzért ez nem behozhatatlan, 0-21-ről is jöttünk már vissza.
Fast Willie
Jan
több mint 5 éve
Én nagyrészt egyetértek az írásaiddal, de azzal nem, hogy ráhúzod BB-re az O tökön lövéseit. Ezzel nagyon leegyszerűsíted a problémát. Bár hozzáteszem, 3-4 forduló után én is zavartam volna el a faszba.Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
Fast Willie
több mint 5 éve
Végre van egy Kickerünk 😊
több mint 5 éve
Tomlin feladtaAzért ez nem behozhatatlan, 0-21-ről is jöttünk már vissza.
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Nem tartom magunkat annak ezzel a QB-val. Vagy ezzel a QB teljesítménnyel, amit a szezonban hoz 😊Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
Jan
több mint 5 éve
Tomlin feladtaKár hogy nem a felmondó levelét.
Fast Willie
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
PONTOK, PONTOK!!!!
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Tomlin feladta
több mint 5 éve
Azért egy SB contendernek tartott kerettel merészebb tervet is lehetett volna kovácsolni, nem?Legyünk túl rajta?És mi lehetett a terv mára, avagy mire gondolt a költő?Ezt nagyon nem tudtuk összerakni, szerintem nem bíztak benne, hogy van esély továbbjutniFichtner akkor most király?A csapat meg sem jelent a meccsen. Az első drive-tól érződik az OFF-on, különösen BB-n és a falon
Szokol
Fast Willie
Fast Willie
Szokol
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Öktökönlövés level 100
több mint 5 éve
Willie Parker
15 354
Szegény Juju, kapja a darálást rendesen.