NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 692
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Meg biz'a 😊
több mint 4 éve
sajnos Conner csak arra jó, hogy passblockban kiváló, de a futás...szörnyű16 yard az első félidőben...
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Berry megtanult puntolni? 😀
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
sajnos Conner csak arra jó, hogy passblockban kiváló, de a futás...szörnyű
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Ez mar igy is simaliba. Meg kamubol sem kell futnotok.Ennek ellenére erőltetni fogják.
RedFive
több mint 4 éve
Én is arra gondoltam, ne pont ellenünk sérüljön meg.oldalvonalnál egy rossz lépés miatt...de úgy tűnik rendben van a srácNem kell még egy Palmer...
Klaci79
Szokol
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
nem bizony...de ez egy ilyen játék...Brees is ma megsérültoldalvonalnál egy rossz lépés miatt...de úgy tűnik rendben van a srácNem kell még egy Palmer...
Klaci79
Szokol
több mint 4 éve
Ez mar igy is simaliba. Meg kamubol sem kell futnotok.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
oldalvonalnál egy rossz lépés miatt...de úgy tűnik rendben van a srácNem kell még egy Palmer...
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
oldalvonalnál egy rossz lépés miatt...de úgy tűnik rendben van a srác
több mint 4 éve
Lehet Burrow nem tér vissza, megsérült a bokája!!!Remélem nem sérül meg komolyabban.
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Igen, Watt pl sokkal többet lép vissza coveragebeennek ellenére 11-el több siettetése van...de azért elfogadnám Garrettet Dupree helyett 😀
több mint 4 éve
Már csak Derek Wattot kéne felhozni erre a szintre, és tuti bajnokság. 😊Mit lehet mondani, tipikus Watt 😀 JJ-nek is volt mindenes szezonja. Még elkapott TD-i is 😊Nem hiszem. Tavaly sem csak a sackek miatt volt qva jó, hanem futás ellen is, Int, FF, levédekezett passz, minden volt.azért itt a végén Wattot a nyakánál fogták vissza 😀Vajon behúzza idén a legtöbb sacket? Garrett, és közte dől el, úgy gondolom.
Klaci79
shagi0206
Jan
shagi0206
több mint 4 éve
Garrett jobb pass rusher, Watt a legkomplettebb védő az NFL-ben.Nem hiszem. Tavaly sem csak a sackek miatt volt qva jó, hanem futás ellen is, Int, FF, levédekezett passz, minden volt.azért itt a végén Wattot a nyakánál fogták vissza 😀Vajon behúzza idén a legtöbb sacket? Garrett, és közte dől el, úgy gondolom.
Klaci79
shagi0206
Jan
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Mit lehet mondani, tipikus Watt 😀 JJ-nek is volt mindenes szezonja. Még elkapott TD-i is 😊Nem hiszem. Tavaly sem csak a sackek miatt volt qva jó, hanem futás ellen is, Int, FF, levédekezett passz, minden volt.azért itt a végén Wattot a nyakánál fogták vissza 😀Vajon behúzza idén a legtöbb sacket? Garrett, és közte dől el, úgy gondolom.
Klaci79
shagi0206
Jan
több mint 4 éve
Akkor T.J. a wattok legwattabika? 😊
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Watt kinyírta ezt a driveot (valószínűleg)jaja kb mentett 3 pontot az sack
Jan
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
no
7 284
En egyetertek.Csak azon csodálkoztunk, hogy szar futottak még QB-kal 8-8 volt tavaly, Big Bennel meg 7-9...ne már 😀En nem vedem az ESPN-t, de ok az elso sipszo elott megtippeltek az osszes eredmenyt.Megmondom őszintén engem nem zavar az említett urak véleménye. Ha most nem írod le, akkor el sem jut hozzám, pedig azért látod, hogy elég sokat olvasok a csapatról. 😀Hát de most már lement 8 meccs. Amit te írsz, az jövőbe látás. Ezek meg a múlt elemzései.Nem érdemes ezzel foglalkozni....asszem az ESPN szakértője 7-9-et adott nekünk és 16-0-t a Ravensnek....valamit mondani kell és mivel nem vagyunk egy divatos csapat, az emberek jobban fogyasztják, ha lehúznak minket 😀Ez szép passz volt. (a futásunk viszont siralmas)Ezért nem értem a szakártőinket:
Jan
- Höri a vlogjában Burrowt jobbnak tartja BB-nél.
- a Ravens meccs után a fűzővel kifelé podcastban lehúzták BB-t.
- Bencsics és PFF Zoli a podcastjukban lehúzta BB-t,
Én meg hétről-hétre mást látok.
Szokol
Klaci79
Még mindig lazán top10 a szottyadt Lőcs is.
Szokol
A magyar szakértők, nem akarom bántani őket, de valamikor szurkolóként kezdték, ha játszottak ilyen játékot, azt sem ilyen szinten és a véleményük egyszerűen irreleváns 😉
Nem is hiszem, hogy bármelyik megnézett volna mondjuk 3-4 Steelers meccset
Klaci79
Neha Vasarnap reggel sem tudja az ember az esti meccset. De a Miami ev elejen vagy most. Ez egy jatek a tavalyi ev + FA+ draft es ennyi. Mint egy mai mock draft.
Biztos vagyok hogy meg kis penzben sem fogadott volna hogy lesz barki 16-0.
no
Klaci79
több mint 4 éve
Nem hiszem. Tavaly sem csak a sackek miatt volt qva jó, hanem futás ellen is, Int, FF, levédekezett passz, minden volt.azért itt a végén Wattot a nyakánál fogták vissza 😀Vajon behúzza idén a legtöbb sacket? Garrett, és közte dől el, úgy gondolom.
Klaci79
shagi0206
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
asszem Garrett ma 2-t nyomott...már megvan TJ-nek is...nem lesz könnyű utolérni...na pihenjünkazért itt a végén Wattot a nyakánál fogták vissza 😀Vajon behúzza idén a legtöbb sacket? Garrett, és közte dől el, úgy gondolom.
Klaci79
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
azért itt a végén Wattot a nyakánál fogták vissza 😀Vajon behúzza idén a legtöbb sacket? Garrett, és közte dől el, úgy gondolom.
Klaci79
több mint 4 éve
Watt kinyírta ezt a driveot (valószínűleg)
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Csak azon csodálkoztunk, hogy szar futottak még QB-kal 8-8 volt tavaly, Big Bennel meg 7-9...ne már 😀En nem vedem az ESPN-t, de ok az elso sipszo elott megtippeltek az osszes eredmenyt.Megmondom őszintén engem nem zavar az említett urak véleménye. Ha most nem írod le, akkor el sem jut hozzám, pedig azért látod, hogy elég sokat olvasok a csapatról. 😀Hát de most már lement 8 meccs. Amit te írsz, az jövőbe látás. Ezek meg a múlt elemzései.Nem érdemes ezzel foglalkozni....asszem az ESPN szakértője 7-9-et adott nekünk és 16-0-t a Ravensnek....valamit mondani kell és mivel nem vagyunk egy divatos csapat, az emberek jobban fogyasztják, ha lehúznak minket 😀Ez szép passz volt. (a futásunk viszont siralmas)Ezért nem értem a szakártőinket:
Jan
- Höri a vlogjában Burrowt jobbnak tartja BB-nél.
- a Ravens meccs után a fűzővel kifelé podcastban lehúzták BB-t.
- Bencsics és PFF Zoli a podcastjukban lehúzta BB-t,
Én meg hétről-hétre mást látok.
Szokol
Klaci79
Még mindig lazán top10 a szottyadt Lőcs is.
Szokol
A magyar szakértők, nem akarom bántani őket, de valamikor szurkolóként kezdték, ha játszottak ilyen játékot, azt sem ilyen szinten és a véleményük egyszerűen irreleváns 😉
Nem is hiszem, hogy bármelyik megnézett volna mondjuk 3-4 Steelers meccset
Klaci79
Neha Vasarnap reggel sem tudja az ember az esti meccset. De a Miami ev elejen vagy most. Ez egy jatek a tavalyi ev + FA+ draft es ennyi. Mint egy mai mock draft.
Biztos vagyok hogy meg kis penzben sem fogadott volna hogy lesz barki 16-0.
no