Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
1 feliratkozó
2 hónapja
Az a bajom, hogy megint azt gondoljuk, hogy ez az O-tól elég lesz. Majd mikor az ellenfél beindítja a rakétát nem tudjuk követni....
2 hónapja
Ez okés, de ki rajzolja fel ezt az útvonalat ehhez a playhez? Láthatóan olyan volt az útvonal, hogy védő nélkül sincs TD szinte.és akkor feldobja a vonal mellé 3 yarddal az endzone előtt a yac teljes kizárásával...ok, én annyira nem értek ehhez a sporthoz, de itt komoly bajok vannak5 elkapó 20 nm-en, máshol meg semmi...Arthur bazmeg...Ezt csináljuk egész meccsen....sehol egy keresztező WR az LB-k ellen......
Klaci79
Klemó
Klaci79
2 hónapja
Flacco is fájlalja a vállát. Találó a nyugger bowl 😁TD kell és egy dobás 5 yardra magasan az elkapó felé????? MIAFASZOMEZ????? DE komolyan.ha szerencsétek van nem jön ki a második felesre sérülés miatt
Klemó
gedam
2 hónapja
gedam
6 454
TD kell és egy dobás 5 yardra magasan az elkapó felé????? MIAFASZOMEZ????? DE komolyan.ha szerencsétek van nem jön ki a második felesre sérülés miatt
Klemó
2 hónapja
Úgy látom fájlalja a kezét. Lehet Rudi jön a 2. félidőre.
2 hónapja
és akkor feldobja a vonal mellé 3 yarddal az endzone előtt a yac teljes kizárásával...ok, én annyira nem értek ehhez a sporthoz, de itt komoly bajok vannak5 elkapó 20 nm-en, máshol meg semmi...Arthur bazmeg...Ezt csináljuk egész meccsen....sehol egy keresztező WR az LB-k ellen......
Klaci79
Klemó
2 hónapja
TD kell és egy dobás 5 yardra magasan az elkapó felé????? MIAFASZOMEZ????? DE komolyan.
2 hónapja
5 elkapó 20 nm-en, máshol meg semmi...Arthur bazmeg...Ezt csináljuk egész meccsen....sehol egy keresztező WR az LB-k ellen......
Klaci79
2 hónapja
5 elkapó 20 nm-en, máshol meg semmi...Arthur bazmeg...
2 hónapja
Milyen útvonalak ezek??? Jézusom...
2 hónapja
nagyon védik a nyuggereket...még a végén 14. havit is küldenek nekik
2 hónapja
Újabb RTP-t hozott a rutinjával!
2 hónapja
Washington állat!
2 hónapja
Most is kiharcolt egy RTP büntit 😀😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
mondjuk ezért nem kellett harcolni, kicsit mélyre ment a védő
2 hónapja
Most is kiharcolt egy RTP büntit 😀
2 hónapja
HUUUUUUHHHH......Robocop......jesszusom...ebből mém lesz....WASHINGTON... 😀 😀
2 hónapja
WASHINGTON!!!!!! Áh!!!
2 hónapja
Mert így éreztem.Nem hiszem, most futott First Downt nálamakkor mire írtad, hogy villant 😀
közben CTB kiesett a Bengals-ból, most kellene Austint dobni
Klaci79
2 hónapja
Nem hiszem, most futott First Downt nálamakkor mire írtad, hogy villant 😀
közben CTB kiesett a Bengals-ból, most kellene Austint dobni
2 hónapja
Nem hiszem, most futott First Downt nálam
2 hónapja
Most Rodgers villant!basszus...vagy 1,5 perccel előttem vagy
2 hónapja
Most Rodgers villant!
2 hónapja
lyukas kéz betegség sajnos hetek óta...ez TD-ig mehetett volna vissza...erre megint elcsesszük 😕Ez azért nem volt könnyű. Úgy lépett be a védő elé, hogy a másik irányból jött. Nagy bravúr kellett volna az elkapáshoz bármennyire is úgy néz ki, hogy a kezében volt. (teste a másik irányba ment)
de a védelem legalább tartja magát, annak ellenére, hogy semmi segítséget nem kap Rogers-től
Klaci79