Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
Azt kaptam, amit vártam.Szoros mérkőzésen kaptunk ki. Kemény játékunkkal megizzasztottuk az ellenfelünket, ám végül néhány kérdéses bírói ítéletnek köszönhetően felülkerekedtek rajtunk. Ráadásul kiütötték a franchise irányítónkat, igazán nem volt szép dolog.
Grat a Steelersnek, mázlijuk volt.
több mint 8 éve
Neki kell menni. xDMint a Steelers védők Whitehurstnek.
Stez
több mint 8 éve
Ha nem jön közbe semmi váratlan, ez így lesz. 😉Óriási ez a jelenet, imádom Brownt. XDNem mellesleg, neki már van egy meze a HoF csarnokban. Valamikor egy mellszobra is lesz remélem.
Ezt a faszit nem lehet nem szeretni.
Stez
polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nem hiszem. BB nagyon erős, elit szezont hozott volna, AB viszont történelmit, amikor megdöntötte volna a reception és a yard rekordot is.Big Ben amúgy is király meccseket hoz, akkor meg ő kapta volna szvsz.Két dolog Antonio BrownrólSztem megkapta volna, ha BB végigtolta volna a szezont. Akkor kb 150 catch 2000 yard.
1. Simán lehetne MVP, de elkapót úgyse választanak meg soha
2. Önveszélyes hülye
Kampman
Soldados
Stez
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
lackothemad
129
ha az irányítója nem sérül meg, akkor szerintem bőven 2000+és tényleg nem 100as 😊
the MAAAD
több mint 8 éve
Big Ben amúgy is király meccseket hoz, akkor meg ő kapta volna szvsz.Két dolog Antonio BrownrólSztem megkapta volna, ha BB végigtolta volna a szezont. Akkor kb 150 catch 2000 yard.
2. Önveszélyes hülye
Kampman
Soldados
több mint 8 éve
Óriási ez a jelenet, imádom Brownt. XDNem mellesleg, neki már van egy meze a HoF csarnokban. Valamikor egy mellszobra is lesz remélem.
Stez
több mint 8 éve
Óriási ez a jelenet, imádom Brownt. XDMelyik Steelers fan hackelte meg a profilodat? 😊
Stez
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Haha, nyertunk, én meg behuztam a fogadást. Királyság!!!!
több mint 8 éve
Két dolog Antonio BrownrólSztem megkapta volna, ha BB végigtolta volna a szezont. Akkor kb 150 catch 2000 yard.
2. Önveszélyes hülye
Kampman
több mint 8 éve
Óriási ez a jelenet, imádom Brownt. XDEzt a faszit nem lehet nem szeretni.
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
MVP-MVP
több mint 8 éve
Kampman
28 166
Két dolog Antonio Brownról1. Simán lehetne MVP, de elkapót úgyse választanak meg soha
2. Önveszélyes hülye
több mint 8 éve
És frankón Whitehurst fogja megfordítani a meccset. Pagano aláz.Hát itt ma csak egy csapat aláz...
Stez
több mint 8 éve
Csak ismételni tudom magamat: végre ismét AB a punt returner.
több mint 8 éve
Amikor 2010-ben a Seattle egy parádés 7-9-es szezont produkált Hassie-vel és Whitehursttel, nem gondoltam volna, hogy ők még fognak egyszer ugyanabban a csapatban játszaniŐk sem 😀
Kampman
több mint 8 éve
Klaci79
22 106
hát ez a pali 😀
több mint 8 éve
Kampman
28 166
Amikor 2010-ben a Seattle egy parádés 7-9-es szezont produkált Hassie-vel és Whitehursttel, nem gondoltam volna, hogy ők még fognak egyszer ugyanabban a csapatban játszani
több mint 8 éve
És frankón Whitehurst fogja megfordítani a meccset. Pagano aláz.
több mint 8 éve
CLIPBOARD JESUS!!!