Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
Big Bent ezzel a Bradys párhuzammal kicsit sikerült ledegradálni.
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Na végre ismét AB a punt returner. 😊 Arra viszont már nem vagyok kíváncsi, hogy ki a kick returner. 😊nem akarom megtudni 😀
Soldados
de gondolom Wheaton
több mint 8 éve
Ricsi Soldit idézett. 😊Ez biztos, hogy így is van. 😉 Az NFC-ben meg a Hawksot.
A PO-ban mindenki a Steelerst akarja elkeülni...
kittli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Clipboard Jesus Time?
több mint 8 éve
Na, akkor tradeljünk Manzielért.
több mint 8 éve
Ricsi Soldit idézett. 😊A PO-ban mindenki a Steelerst akarja elkeülni...
több mint 8 éve
Évek óta nem űzöm a sportfogadást.Akkor miért nem tetted meg? Már ha ilyenre lehet persze valahol. 😊Meglesz így az a 30+ pont, amit Soldi várt.Erre azért elég nagy összegben fogadtam volna. 😉
iktriad
Soldados
iktriad
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Meglesz így az a 30+ pont, amit Soldi várt.Erre azért elég nagy összegben fogadtam volna. 😉
iktriad
több mint 8 éve
Bryant szerintem inkább 195 cm körül van, mint 188
több mint 8 éve
Meglesz így az a 30+ pont, amit Soldi várt.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
vége
több mint 8 éve
meg gondolom Julio és James sincs veszélyben 😀Jarvist nem valószínű, hogy megbüntetnék a pickje miatt. 😊J Jonest maris cutolták?melyiket? 😛
Janek
Shilkor
Soldados
több mint 8 éve
Jarvist nem valószínű, hogy megbüntetnék a pickje miatt. 😊J Jonest maris cutolták?melyiket? 😛
Janek
Shilkor
több mint 8 éve
Vaze, Whalen 2012 óta a csapat tagja és csomó meccsen szerepelt már, ne szórakozzunk már.Még Luckkal érkezett a Stanfordról.
több mint 8 éve
Konzervatív playcall, semmi kockázat, így esélyünk sem lesz.Pagano és Chud már a playoff visszavágóra tartalékol.
Stez
több mint 8 éve
J Jonest maris cutolták?melyiket? 😛
Janek