Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
Eszméletlen szar a playcallingunk egyelőre...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
szarabb eredményre számítottam egy negyed után, de ez a stop most fájt.
több mint 8 éve
Hassi cselbol elhasalt, nem valt be
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Állatokat nem bántunk, majd kiváltjuk szegény párát egy Lada Szamarával.okos enged, szamár szenvedakkor a szamarat négyeljük föl?
Höri
Shilkor
több mint 8 éve
akkor a szamarat négyeljük föl?okos enged, szamár szenvedAki meg enged, azt felnégyeljük.magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
Höri
iktriad
Höri
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Miért van Vince Williams a pályán? Nem láttam, hogy Shazier vagy Timmons megsérült volna.Shazier nincs a pályán, de lehet csak rotálják a múlt heti után
Soldados
Most Boykin Cockrell helyett van a pályán
több mint 8 éve
okos enged, szamár szenvedAki meg enged, azt felnégyeljük.magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
Höri
iktriad
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Egyértelmű, inkább a halál.magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
Höri
több mint 8 éve
Kampman
28 290
akkor a Colts is megáll háromnál?magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
Höri
több mint 8 éve
Miért van Vince Williams a pályán? Nem láttam, hogy Shazier vagy Timmons megsérült volna.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
magyarok vagyunk, nem engedünk a 48-ból.jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
Cypress
több mint 8 éve
Cypress
3 228
jó kis 18-15-ös meccs leszAz nekem nem jó, 48 vagy több kell. Öles lépésekkel haladunk felé...
Löfli
több mint 8 éve
jó kis 18-15-ös meccs leszMeglepne, ha nem lenne meg nekünk a 30 pont.
Löfli
több mint 8 éve
herewego
1 017
50+ simán , pedig vartam h tomlin megin huz egy varatlant es landryvel dobat egy INTet
több mint 8 éve
jó kis 18-15-ös meccs lesz35–9 lesz, Hassie most beindul és megnyeri a meccset.
Löfli
több mint 8 éve
jó kis 18-15-ös meccs lesz
több mint 8 éve
Na itt az igazi DHB. 😊
több mint 8 éve
Vintage DHB.
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Semmi meglepő nem történt azon a meccsen, győzött a jobb csapat. 😁Eddig két fg, szupi így nehezen fogok nyerni a bwinen.Gondolj azokra, akik a Patsen buktak
Cypress
Kampman
több mint 8 éve
Beleérett a sémába Hassie végre.Akkor a jövő heti Jags meccsig ki ne jöjjön belőle!
Höri
több mint 8 éve
ez így sima lesz
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
bemegy Boykin és int egyből....remek edzői húzás 😀
több mint 8 éve
Laci, itt van neked Boykin. 😊