Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
természetesen a Titans-nekNekünk vagy a Titansnek?miért, Gust nem azért vittétek?ő megy Mularkey után és irány a playoff
Shilkor
Höri
iktriad
több mint 8 éve
HASSEWBECKa két picknél meg Casselbeck volt 😛
Höri
több mint 8 éve
Nekünk vagy a Titansnek?miért, Gust nem azért vittétek?ő megy Mularkey után és irány a playoff
Shilkor
Höri
több mint 8 éve
innen indulva lehet tippelni, hogy punt vagy turnover lesz a driveunk végeTD.
Höri
Látod mennyire vált be...miért, Gust nem azért vittétek?Majd jövőre Pagano rendbe szedi a Dt nálunk is.az is, meg minden más.3&17 .. screen , bravoEllenünk az be szokott jönni igen gyakran idén.
herewego
iktriad
Höri
iktriad
Shilkor
több mint 8 éve
ő megy Mularkey után és irány a playoffmiért, Gust nem azért vittétek?Majd jövőre Pagano rendbe szedi a Dt nálunk is.az is, meg minden más.3&17 .. screen , bravoEllenünk az be szokott jönni igen gyakran idén.
herewego
iktriad
Höri
iktriad
Shilkor
több mint 8 éve
azért ezt ne basszuk már el, legyen meg a TD
több mint 8 éve
miért, Gust nem azért vittétek?Majd jövőre Pagano rendbe szedi a Dt nálunk is.az is, meg minden más.3&17 .. screen , bravoEllenünk az be szokott jönni igen gyakran idén.
herewego
iktriad
Höri
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Andre Johnson elkezd megdolgozni a pénzéért
több mint 8 éve
top1 defense ez a mai, Pagano maradj!Majd jövőre Pagano rendbe szedi a Dt nálunk is.az is, meg minden más.3&17 .. screen , bravoEllenünk az be szokott jönni igen gyakran idén.
herewego
iktriad
Höri
iktriad
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
sérüléssel bajlódott a héten...lehet van köze hozzá, hogy miért nem aktívabbMi a faszért van ennyit a pályán DHB? Miért szaros 5 yardos passz hívunk 3. és hosszúnál?Bryant meg nem lattam. Lehet tortent vmi vele.
Soldados
Roth
több mint 8 éve
Majd jövőre Pagano rendbe szedi a Dt nálunk is.az is, meg minden más.3&17 .. screen , bravoEllenünk az be szokott jönni igen gyakran idén.
herewego
iktriad
Höri
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Eszméletlen szar a playcallingunk egyelőre...Én azt nem értem, hogy a tíz yardos vonalnal mi a rákért futunk? Mire számítunk?
Soldados
több mint 8 éve
Kampman
28 290
innen indulva lehet tippelni, hogy punt vagy turnover lesz a driveunk végerun, false start, run, incomplete (holding, declined), punt
Höri
több mint 8 éve
Mi a faszért van ennyit a pályán DHB? Miért szaros 5 yardos passz hívunk 3. és hosszúnál?Bryant meg nem lattam. Lehet tortent vmi vele.
Soldados
több mint 8 éve
az is, meg minden más.3&17 .. screen , bravoEllenünk az be szokott jönni igen gyakran idén.
herewego
iktriad
több mint 8 éve
innen indulva lehet tippelni, hogy punt vagy turnover lesz a driveunk vége
több mint 8 éve
Mi a faszért van ennyit a pályán DHB?A Colts beepitett embere
Soldados
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
3&17 .. screen , bravoEllenünk az be szokott jönni igen gyakran idén.
herewego
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
nem akarjuk korán eldönteni...SNF-et nem illikEszméletlen szar a playcallingunk egyelőre...és ráadásnak ott a screen 3 & sokra...
Soldados
Shilkor
több mint 8 éve
Eszméletlen szar a playcallingunk egyelőre...és ráadásnak ott a screen 3 & sokra...
Soldados
több mint 8 éve
Mi a faszért van ennyit a pályán DHB? Miért szaros 5 yardos passz hívunk 3. és hosszúnál?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!